Van Ede Glas

Van Ede Glas beoordelingen (250)

• Review door Maayke, Dongen
    Beoordeeld op 8 dec 2013
    (Bewerkt op 9 dec 2013)

Zuinig klusje in het mooie Brabant ! dank

Reactie geplaatst 9 dec 2013
  • Review door Claudia, Vinkeveen
    Beoordeeld op 4 dec 2013

TOP waardering !! in een rijtuigie helemaal naar Vinkeveen....dank u vriendelijk!

Reactie geplaatst 4 dec 2013
  • Review door vermeer, Warnsveld
    Beoordeeld op 26 nov 2013

Warnsveld,dichtbij de ''parel van de achterhoek'' mooie omgeving en bijpassende waardering!! graag voor u gewerkt.

Reactie geplaatst 26 nov 2013
  • Review door Rikjan, Utrecht
    Beoordeeld op 25 nov 2013
    Spiegeldraadglazen ramen vervangen
    snel en praktisch; ideaal.

onder de DOM,klein klusje........bedankt!!

Reactie geplaatst 25 nov 2013
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hattem
    Beoordeeld op 19 nov 2013
    (Bewerkt op 21 nov 2013)

Ook de omgeving van HATTEM is steeds vaker ons ''normale'' werkgebied. vriendelijk dank voor uw hoge waardering!

Reactie geplaatst 21 nov 2013
  • Review door rob, Bosch en Duin
    Beoordeeld op 4 nov 2013
    vervangen enkel glas dubbel glas 4x en dubbelglas 1x
    glashandel van ede is een prima bedrijf dat nog op de ouderwetse wijze zijn afspraken nakomt, de prijs prestatie verhouding was prima en zodoende verwierven ze meteen een volgende opdracht en recommandeerde hen meteen bij een kennis, en ook daar verliep alles soepel. fijne mensen om mee te werken, redelijke prijs en komen hun afspraken na. bedankt en tot de volgende keer en ik zal jullie zeker recommanderen bij mijn relaties.

Ook ''om de hoek'' werken is weleens fijn,voor deze opdrachtgever nu al meermaals gewerkt,tevens bij een collega van mooie woorden helpen ons natuurlijk weer aan nieuwe opdrachten,en PERSOONLIJK contact is niet iets wat op internet niet mogelijk is?dat bewijst deze REFERENTIE !! [ook bedankt voor uw bemoedigende woorden ]

Reactie geplaatst 4 nov 2013
  • Review door Jos, Zuidlaren
    Beoordeeld op 2 nov 2013
    Enkel glas vervangen door dubbel glas
    Alle afspraken nagekomen. Er is vlot en netjes gewerkt en ook nog de beste prijs. Helemaal tevreden.

Er gaat weinig BOVEN Zuid-Laren.....een eind weg,maar tevreden mensen maken de afstand kleiner,ook hier konden we in de combi tegen de SCHERPSTE prijs toch goed werken,DANK !

• Review door Thomas, Deventer
    Beoordeeld op 31 okt 2013
    Enkel glas vervangen
    Echt super gedaan ,het werk was iets meer als gedacht. In 1 dag 82 ruiten vervangen. Met 2 man begonnen en later kwamen nog 2 collega's helpen. En prijs / werk verhouding PRIMA.
    (Bewerkt op 2 nov 2013)

GROTE zware klus voor onze medewerkers,maar het EINDRESULTAAT telt. 9,9 als cijfer!!! prima gedaan jongens !!

• Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 20 okt 2013
    Lekke ruit vervangen
    Prettige samenwerking, alles volgens afspraak en ook nog eens heel snel. Vriendelijke en aardige mensen, dachten met ons mee. Ze kwamen betrokken over.
    (Bewerkt op 2 nov 2013)

Amstelveen was ook in de combinatie met andere kleine klussen in de buurt CONCUREREND te doen.hoge waardering ook !! TKS.

• Review door Gert-Jan, Woudenberg
    Beoordeeld op 18 okt 2013
    2 ruiten vervangen
    Prima gedaan. Mensen zijn behulpzaam, komen hun afspraken na, zijn flexibel en een goede prijs.

krappe ze mooie waardering helpt dank!

Reactie geplaatst 18 okt 2013