J., Bilthoven
Dank,Wij wensen U prettige Kerstdagen en een WARM 2 !
Reactie geplaatst 22 dec 2012Van Ede Glas
Dank,Wij wensen U prettige Kerstdagen en een WARM 2 !
Reactie geplaatst 22 dec 2012Ook 1 kleine ruit in Barneveld was goed te combineren met andere opdrachten langs de A1,dank!
Reactie geplaatst 17 dec 2012In uw aanvraag gaf u zelf aan GEEN glaslatten te willen.een klein detail en het gaat uiteindelijk om het eindresultaat, het was zeker niet onze bedoeling u op slimme wijze een paar tientjes door te bereken,dank voor u hoge waardering en we nemen uw positive kritiek ter harte.
Reactie geplaatst 15 dec 2012Graag voor u gewerkt !
Reactie geplaatst 15 dec 2012TOP van je bijna buren in SOEST zo'n mooi cijfer! Was ook wel 'n HEEEEL net prijsje weer,toch.veel plezier van uw HOOG-RENDEMENT glas.
Reactie geplaatst 15 dec 2012Erg mooie waardering en nog bedankt voor deze snelle reactie!! graag tot ziens !!
Reactie geplaatst 14 dec 2012Dank voor U supersnelle reactie !!
Reactie geplaatst 14 dec 2012De mooie stad achter de DUINUHH,Den Haag is steeds regelmatiger ons werkterrein,het was prettig werken voor U bedankt voor het extra werk welke wij tegen zeer CONCURERRENDE PRIJS hebben kunnen uitvoeren. Ook kwamen de buren nog met een opdracht!! Een broodje speklap tussen de middag.......ook iets aparts !
Reactie geplaatst 14 dec 2012DAAR doen we het voor ! Dank.
Reactie geplaatst 14 dec 2012BRABANT IS OOK MET REGELMAAT ONS WERKGEBIED Ook nog even met 2 man op 3 hoog in een kraan gehangen worden.....we vroegen wel 1 euro meer,maar of de klant uberhaubt waardering had voor al onze inzet.......blijkt ook wel een beetje uit het toch wel wat magere cijfer.SOMS moet je even slikken.toch bedankt voor de reactie.
Reactie geplaatst 18 feb 2013