Van Ede Glas

Van Ede Glas beoordelingen (250)

• Review door Paul, Bergen
    Beoordeeld op 23 nov 2012
    Vervangen dubbelslag ruit
    Snelle en correcte afhandeling! Alles volgens afspraak. Een kleine, in mijn ogen alleszins redelijke meerprijs betaald, omdat ik bij het inmeten voor HR++ dubbel glas koos, wat ik niet in mijn advertentie had vermeld. Nu klaar voor € 675,00, waar ik bij eerdere (telefonische) offertes al bedragen boven de € 1000.00 had gehoord. Snelle afspraak voor het inmeten, ruit snel besteld, gevolgd door een snelle afspraak voor het plaatsen, ruit doelmatig vervangen, oude ruit afgevoerd, rommel opgeruimd. Ik ben niet zo'n snelle negens en tienen-gever, dus ik houd het bij achten. Maar ik ben gewoon dik tevreden!
    (Bewerkt op 29 nov 2012)

Een DIKKE 8 zijn we zeker erg blij mee !!!vriendelijk dank.

Reactie geplaatst 29 nov 2012
  • Review door Boris, Delft
    Beoordeeld op 20 nov 2012
    Drie enkelglas ruiten begane grond vervangen door HR++ dubbel glas
    Drie ruiten zijn vervangen door HR++ glas. Enkel glas eruit, dubbelglas erin. Bij van Ede de beste prijs gekregen voor dit werk. Zeker tevreden met het resultaat
    (Bewerkt op 29 nov 2012)

Graag in Delft gewerkt ook ! dank.

Reactie geplaatst 29 nov 2012
  • Review door Kevin, Voorst
    Beoordeeld op 15 nov 2012
    Vervangen van enkel glas naar HR 4-5-9
    Zeer goede ervaring met Glashandel van Ede. Opdracht geplaatst de zelfde dag nog ingemeten en een week later de plaatsing van de ruiten. Scherpe prijs, vriendelijk en hardwerkend personeel en netjes op de afgesproken tijd waren ze aanwezig. Ze hebben de oude ruiten weer mee genomen en bijna alles netjes bij elkaar geveegd. Voor een volgende klus weet ik wie ik moet bellen jongens bedankt.

Vriendelijk dank voor uw SUPERSNELLE referentie !! we zitten nog bij de kachel,was koud vandaag he,Voorst bij Zutphen,je kunt er goed werken voor aardige mensen tegen een toch nog redelijke prijs [we voelen ons niet uitgemolken]Veel werk Eerlijke prijs !!graag tot ziens bij de buren !!

Reactie geplaatst 15 nov 2012
  • Review door Jo, Veghel
    Beoordeeld op 13 nov 2012
    dubbele beglazing aanbrengen en ontluchting
    Dit bedrijf kan ik iedereen aan bevelen. Mensen werken erg netjes,, ruimen hun rommel keurig op en geven geen overlast. Houden rekening met privacy en zijn erg betrouwbaar. De overlegvorm vanuit beginsel verliep erg correct en zeer advies gevend. Al met al : ik ben dik en dubbel tevreden met hun werkwijze in verhouding met kwaliteit en prijs. Zeer aan te bevelen. Bedankt jongens en vader ! Vr groet Jo uit veghel
    (Bewerkt op 13 nov 2012)

Bedankt Jo,heel erg fijn deze reactie !!zeker in deze harde crisistijden houdt dit een mens op de been,en geeft moed door te gaan! we hebben graag voor Jullie gewerkt en ook bij verschillende buren reeds nieuwe opdrachten uit gevoerd. Ook jij [met je schildersbedrijf] veel succes en graag tot ziens !!

Reactie geplaatst 13 nov 2012
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wijchen
    Beoordeeld op 4 nov 2012
    (Bewerkt op 13 nov 2012)

Ook deze positief kritische referentie toont aan dat we HARD moeten werken om een goed cijfer te krijgen.....geen kadootjes voor de fun hier op WERKSPOT.dank,ook U voor uw oprechte waardering ! Deze klus in Wijchen was wederom tegen bodemprijs gegunt,maar dat hoort er bij.....helaas.

Reactie geplaatst 13 nov 2012
  • Review door Xander, Schagen
    Beoordeeld op 29 okt 2012

Mooi cijfer ! Wederom in Noord-Holland,dank u.

• Review door Michel, Oegstgeest
    Beoordeeld op 29 okt 2012
    Enkel glas vervangen voor dubbelglas
    Glashandel van Ede heeft het werk voor een goede prijs gedaan. Helaas konden ze bij de eerste keer niet alle ramen zetten, hierdoor moesten ze nog een keer komen. Daarna bleek een raam gebroken te zijn. Dus nog een keer terug. Alles wel netjes opgelost! Maar koste mij wel extra tijd. Verder mag er wel iets netter gewerkt worden. Maar ivm de vele ramen die vervangen moesten worden kan dit een beetje minder netjes gedaan zijn. Verder prima werk afgeleverd.

''terug naar Oegstgeest''doen we zeker weer! dank voor uw reactie.

• Review door Roel, Duiven
    Beoordeeld op 27 okt 2012
    leveren en plaatsen dubbel glas
    Bovenverdieping dubbel glas laten plaatsen. Keurig op tijd met het opmeten en plaatsen. Alles weer netjes aangeveegd en schoon achtergelaten. Binnenkort weer een klus voor glashandel ede.
    (Bewerkt op 29 okt 2012)

We houden ons aanbevolen !! graag voor u gewerkt !!

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 16 okt 2012
    HR++ Glas Plaatsen
    Met stip de goedkoopste! snel contact opgenomen. Binnen 2 weken gemeten en geplaatst na aannemen van de opdracht. keurig geplaatst. Alle rommel meegenomen Wij (en de buren die meededen) zijn zeer tevreden over glashandel van Ede uit Soest.
    (Bewerkt op 29 okt 2012)

2 buren die veel samen uitbesteden,ook een idee om aan een nette prijs te komen !!zeer correct afgewikkeld DANK !!

• Review door Werkspot-gebruiker uit Doorn
    Beoordeeld op 14 okt 2012
    Ramen enkelglas vervangen door HR++ glas
    Glas was zo geplaatst, prima vaklui.
    (Bewerkt op 29 okt 2012)

Ook weleens fijn iets dichter bij huis in DOORN ! we merken dat de werkspot opdrachten toch veelal wat verder vanuit midden Nederland liggen,en daar beginnen we ook al aardig aan te wennen,en combinatieritten worden vaker mogelijk,Vriendelijk dank !!