Werkspot-gebruiker uit Zeist
Klein klusje HOGE waardering ! dank.
Reactie geplaatst 4 apr 2013Van Ede Glas
Klein klusje HOGE waardering ! dank.
Reactie geplaatst 4 apr 2013Prettige Paasdagen en dank voor de hoge waardering !!
Reactie geplaatst 30 mrt 2013Mooie referentie,we hebben met plezier voor u gewerkt,en hopen dat u er zeker met deze kou heerlijk van kunt genieten en iets minder op de gasrekening krijgt.Dank!
Reactie geplaatst 15 mrt 2013Goed te combineren door medewerking van de klant,winst voor beide.dank !
Reactie geplaatst 10 mrt 2013Noord-holland wordt om de hoek door goede communicatie en combineren met andere werkspot opdrachten,graag voor u gewerkt !
Reactie geplaatst 10 mrt 2013Dank voor deze hoge waardering !!
Reactie geplaatst 23 feb 2013VANAF 1 MAART 15% LAGERE PRIJZEN OP ARBEIDSLOON......BESTEL NU EN PROFITEER ALS EERST VAN DEZE GROTE MEEVALLER !! dank voor uw mooie reactie !
Reactie geplaatst 18 feb 2013WIJ WERKEN OOK VIA UW BOUWDEPOT,EN VOLDOEN AAN ALLE SUBSIDIE-EISEN Goedkoop heeft ook zo z'n beperkingen....logisch lijkt ons....wel dank voor uw zuivere referentie,dit helpt ons verder.
Reactie geplaatst 18 feb 2013WIJ KRIJGEN 2x PER WEEK ISOLATIEGLAS GELEVERD,DUS SNEL IS BIJ ONS NORMAAL. Zo zie je maar,ook hier is een ''sigaartje'' gerookt. [lol]dank voor deze fijne reactie in een moeilijke tijd voor de bouwsector !!
Reactie geplaatst 18 feb 2013WIJ ZIJN WEKELIJKS IN NOORD-HOLLAND !! Ondanks een Sigaartje toch een eerlijke waardering voor een SUPERPRIJS ! of ik m'n beste glaszetter 't na bijna 30 jr. nog af kan leren....dat roken ??bedankt.
Reactie geplaatst 18 feb 2013