Stucadoor Emil

Stucadoor Emil beoordelingen (134)

• Review door Joaquin, Woudrichem
    Beoordeeld op 5 apr 2021
    Stucen: 35 m2 wanden; 35 m2 plafonds
    Goed resultaat voor een goede prijs. Erg tevreden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ede
    Beoordeeld op 22 mrt 2021
    Stucen: 100 m2 wanden
    Stuc werk was schots en scheef, maar kon ook niet anders voor zo weinig geld. Gevalletje goekoop is duurkoop
  • Review door Iris, Strijen
    Beoordeeld op 22 mrt 2021
    Stucen: 60 m2 wanden
    Wat een geweldig werk leveren Emil en zijn mannen! Binnen 5 minuten was de afspraak rond. Binnen 7 dagen stonden ze al in m’n woonkamer. Ze waren mooi op tijd, razend snel en ook nog eens onwijs goed in hun vak. Ze plakte naar ons wens alles af en ook achteraf haalde ze er even een doekje langs. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn gelukkig en kunnen Emil en zijn mannen dan ook hartelijk aanbevelen! Edit: we hebben de mannen dit jaar laten terugkomen voor het plafond en wat andere zaken. Hij kwam langs en we maakte een (prijs)afspraak. Puntje bij paaltje wilde Emil op de dag zelf meer geld, omdat de klus meer werk was dan vooraf gedacht (raar als je iets afspreekt maar oké). Het extra geld hebben we hem gegeven, maar vervolgens liet hij ons zitten met half gestucte muren die verre van kloppen bij de rest van het geheel. Zelfs oneindig opschuren helpt niet waardoor wij nu zitten met lelijke muren en zichtbare hobbels en bobbels. We voelen ons vrij belazerd. Geen aanrader!
    (Bewerkt op 25 dec 2023)
    Beoordeeld op 19 mrt 2021
    Stucen: 110 m2 wanden; 15 m2 plafonds
    Punctueel, accuraat en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ze konden zeer snel beginnen en hebben de klus binnen 2 dagen voltooid. Zolder (veel hoeken en hoge plafond) en gang super strak gestuct, met een totaal oppervlakte van 135m2. Zeer zeker aan te raden en voor een volgende klus, weet ik waar ik terecht kan.
  • Review door Rishi, Barendrecht
    Beoordeeld op 25 feb 2021
  • Review door Dorus, Nieuwkoop
    Beoordeeld op 4 feb 2021
    Stucen: 40 m2 wanden; 15 m2 plafonds
    Alles is volgens afspraak verlopen. Snel tot een datum kunnen komen en het geleverde werk ziet er super strak uit. Alleen 2 min puntjes, moest s'middags gelijk contant afrekenen zonder bon, dus even snel naar het pinapparaat, en ze hebben alle afval achter gelaten. Maar eerlijk is eerlijk prijs kwaliteit is echt super maar maak wel even goede afspraken zodat je niet voor een verrassing komt te staan met betrekking tot betalen. Ik ging er van uit dat ze een rekening zouden sturen en dat ik dat uit het bouwdepot kon betalen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rijswijk
    Beoordeeld op 28 jan 2021
    Stucen: 150 m2 wanden
    Mooi resultaat, snel gewerkt!
  • Review door Robin, Waddinxveen
    Beoordeeld op 18 jan 2021
    Stucen: 90 m2 wanden; 40 m2 plafonds
    Wat een aardige mensen! Ze denken goed mee en leveren echt puik werk af voor een heel mooi bedrag. De hele beneden verdieping klaar in minder dan een dag. We hebben hele vervelende hoekjes in de gang maar was voor Emil geen probleem. Ik raad Emil zeker aan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Stolwijk
    Beoordeeld op 11 jan 2021
    Stucen: 58 m2 wanden
    Echt een aanrader voor iedereen. Benedenverdieping helemaal uitgevoerd in één dag. Geweldig resultaat!!
  • Review door Pascal, Amsterdam
    Beoordeeld op 12 nov 2020
    Stucen: 100 m2 wanden; 80 m2 plafonds
    Onze stuc-opdracht moest heel snel gebeuren en we wilden daarvoor ook niet de hoofdprijs betalen. Emil heeft de tijd genomen om de oppervlakte te komen meten, welke oplossing kon worden geboden en een daarop goede prijs/kwaliteit afspraak op gemaakt. Emil en zijn team hebben heel mooi werk geleverd! De communicatie verliep heel erg prettig: het is echt een vakman met hart voor goed werk. We zijn er heel blij mee!