Rodeha

Rodeha beoordelingen (124)

• Review door Thom, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 21 sep 2018
    Leidingwerk badkamermeubel
    Prima service! Klus was snel geklaard en de afspraken werden nagekomen. Achteraf bleek er nog iets te lekken wat eerder niet zichtbaar was. Toen ik belde is dit direct alsnog verholpen zonder extra kosten. Al met al dus erg tevreden :)
  • Review door paul, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 20 sep 2018
    Kleine badkamer renovatie
    Prima ervaring met de mannen van Rodeha, de klus snel uitgevoerd, en ze geven eerlijk advies. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen
  • Review door Sylvia, Heemskerk
    Beoordeeld op 17 sep 2018
    Badkamer renoveren 7m2
    We hebben onze complete badkamer laten renoveren door Rodeha, het zijn echt vakmannen. Bert en Roy hebben alles van begin tot eind perfect verzorgd: ze hebben onze oude badkamer gesloopt, tegelzetter en stucadoor ingeschakeld, alles gemonteerd en ook alles weer netjes achtergelaten. Er waren enkele spullen bezorgd met de verkeerde afmetingen. Ze hebben dit op een prettige manier gecommuniceerd met ons, hebben dit afgehandeld met de leverancier en er voor gezorgd dat alles in orde kwam. Ze bellen regelmatig met een update en denken met je mee over allerlei praktische zaken. Rodeha ontzorgt echt, ze zijn betrokken en vakkundig in hun werk. We kunnen Rodeha van harte aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 7 sep 2018
    Thermostaatkraan in douche vervangen
    Fijne werkmannen die doen wat afgesproken is.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 23 jul 2018
    WC vernieuwen, wasbak plaatsen, betegelen.
    Helaas hebben wij geen zaken kunnen doen met Rodeha, dus inhoudelijk kunnen wij ook niet oordelen over de kwaliteit van hun werk. Wij hebben moeten constateren dat de communicatie en het nakomen van (bel)afspraken zodanig was dat wij hebben besloten af te zien van samenwerking met dit bedrijf. HSC vereniging, Nederlandse Spoorwegen. Aanvullend op het antwoord van Rodeha: Wij hebben geen reactie van u gehad op onze mail, hier heb ik u op aangesproken. U zou mij terug bellen, dit is nooit gebeurd en dat was niet de eerste keer. U draait nu de zaken om. Ik laat het laatste woord aan u en wens u succes verder.

Geachte heer/mevrouw, Wij betreuren ten zeerste dat u dit heeft ervaren met ons bedrijf! Nadat wij uw contactgegevens hebben ontvangen hebben wij telefonisch contact gehad en u heeft een aantal mogelijkheden gegeven om met ons een afspraak te maken om uw opdracht te bespreken. Wij hebben hier een reactie gegeven met een datum en deze mail is naar u verzonden op 20 juli j.l. Wij hebben geen terugkoppeling ontvangen van u. Met vriendelijke groet, Rodeha Loodgieters

Reactie geplaatst 23 jul 2018
  • Review door Caspar, Assendelft
    Beoordeeld op 12 jul 2018
    lekkage verhelpen
    Klus goed uitgevoerd. Ben tevreden.
  • Review door Leroy, Amsterdam
    Beoordeeld op 5 jul 2018
    Waterleiding en afvoer aanleggen ten behoeve van wasmachine
    De heren kwamen vroeg in de ochtend de situatie opnemen en zijn toen even snel de benodigde spullen gaan halen. Daarna netjes de waterleiding en afvoer aangelegd. En alles netjes achtergelaten. Uitstekende service.
  • Review door Kees, Broek op Langedijk
    Beoordeeld op 11 mei 2018
    verbouwing badkamer
    Meer dan uitstekende ervaring! Roy heeft een badkamer gemaakt helemaal volgens onze wensen en ons echt goed advies gegeven want was wel een moeilijk project. Alle afspraken komen zij na en geen verassingen achteraf! Nette werkers en hij werkt met specialisten zoals tegelzetter en timmerman. Rodeha top ervaring!! Kortom zeer tevreden en een echte aanrader!!!!