Nederlandse Vloeren Centrale

Nederlandse Vloeren Centrale beoordelingen (399)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Hoorn
    Beoordeeld op 17 feb 2012
    Met spoed laminaat Leggen voor vandaag!!
    Uitstekend werk afgeleverd en heel snel ook!! Waren op tijd gekomen en gelijk begonnen geen getreuzel :) Vriendelijk mensen ook Ik zal ze in de toekomst zeker als nodig is weer inschakelen
  • Review door Ellen, Assendelft
    Beoordeeld op 11 feb 2012
    laminaat leggen + onderkant binnendeur schaven
    De heren van de Nederlandse Vloeren Centrale hebben in februari 2012 laminaat bij mij gelegd. Doordat ik per abuis te weinig m2 had opgegeven, was de klus groter dan verwacht. Zij hebben dit flexibel opgevangen door extra lang door te werken tot 19:00 uur. Er wordt goed meegedacht en zij geven vakkundig advies. En dat alles voor een lage prijs. Een aanrader!
  • Review door Brian, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 31 jan 2012
    Woonkamer + gang laminaat laten liggen
    Ab heeft de opdracht prima uitgevoerd. Het duurde meer dan verwacht vanwege het laminaat die niet onder kamertemperatuur lag. Desondanks heeft Ab een mooie vloer gelegd en ik ben heel blij mee. Super werk Ab!
  • Review door Bart, Utrecht
    Beoordeeld op 30 jan 2012
    Laminaat leggen
    Ab en zijn collega hebben bij mij in 2 dagen 85m2 vloer, ondervloer en extra MDF plinten gelegd. Er goed vakwerk en service. Ook de nazorg was prima verzorgd. Zijn prijs/kwaliteitsverhouding is er goed op werkspot.
  • Review door Dick, Zwolle
    Beoordeeld op 29 jan 2012
    lamelparket leggen
    Na de klus, het leggen van 50m2 lamelparket incl. ondervloer en plinten, op werkspot te hebben gezet kregen we diverse aanbiedingen. Je moet dan een keus maken adhv de referenties die geplaatst zijn. Wij kwamen bij de NVC uit. Telefonisch contact gehad met Ab, eea met hem doorgesproken en afgesproken dat de vloer 25 januari gelegd zou worden. De vloer zou na het leggen met hard wax olie behandeld moeten worden volgens leginstructie van de leverancier. Volgens Ab zou dit helemaal niet goed komen, hij heeft contact opgenomen met de leverancier en uiteindelijk bleek dat Ab gelijk had! De volgende dag belde Ab nog om te vragen of alles naar wens was, prima nazorg. Wij hebben Ab en collega als zeer prettig en kundig ervaren, zullen de NVC zeker bij anderen aanraden. NVC nog bedankt en succes met het bedrijf.
  • Review door Carlijn, Amsterdam
    Beoordeeld op 11 jan 2012
    Vloertje leggen in toekomstige keuken
    De NVC had snel tijd voor het leggen van de tegels in onze nieuwe keuken. De zelfde week nog was de hele klus geklaard! Communicatie ging erg goed en Ab was zeer vriendelijk en duidelijk. Resultaat is mooi, de vloer ziet er strak uit en ik ben er erg blij mee! Dankjewel Ab en collega's!
  • Review door Stefanie, Avenhorn
    Beoordeeld op 10 jan 2012
    Tapijt verwijderen en laminaat leggen
    Werkt vlot en is vriendelijk. Klus was snel gedaan. We hebben de klus iets gewijzigd, maar dat was allemaal geen probleem.
  • Review door F.Bhoekhan, Amsterdam
    Beoordeeld op 2 jan 2012
    laminaat leggen 60 m2 nieuwbouw
    top uitgevoerd zoals verwacht voor een redelijke prijs
  • Review door Gijs, Naarden
    Beoordeeld op 5 dec 2011
    Zolder lamineren
    Keurig, op tijd en conform verwachting is deze klus geklaard.