MTJ Installatie Techniek

MTJ Installatie Techniek beoordelingen (130)

• Review door Ed, 's-Gravenzande
    Beoordeeld op 27 apr 2014
    Gasleiding + kraan verleggen
    Snelle reactie op de site. Toevallig was er snel net een gaatje voor dit klusje waar ik heel blij mee was en werk is netjes opgeleverd. Betrouwbare vakman.
  • Review door Jarl, Monster
    Beoordeeld op 25 mrt 2014
    Verplaatsen CV naar zolder
    Marchel is erg flexibel in zijn tijd als je dat zelf ook bent. Gaf vooraf goede tips wat ik als voorbereiding kon doen om kosten te besparen. Was op tijd op de afgesproken datum met hulp. Samen hebben ze de CV van de 1e verdieping naar de zolder verplaatst. Super gewerkt en snel klaar. Gezellige mannen en niet verlegen om een praatje. Volgende klus zou ik ook aan MTJ toevertrouwen.
  • Review door rien, 's-Gravenzande
    Beoordeeld op 26 jan 2014
    keuken aanleggen en nieuwe ketelplaatsen
    Ik heb marchel deze opdracht gegund. Ik ben zelf aannemer (ook op werkspot) Hij zegt niet alleen wat hij doet ,hij doet ook wat hij zegt ! Ik heb hem de volgende klus ook al aangeboden omdat ik vindt dat hij een betrouwbaar persoon is. Als je een goede loodgieter in huis wilt halen die ook niet te duur is zal ik hem zeker uitnodigen voor een prijsopgave. Met vriendelijke groet, Rien Verhoeve bouw en timmerbedrijf
  • Review door Anneke, 's-Gravenzande
    Beoordeeld op 23 jan 2014
    Demonteren oude cv en plaatsen van nieuwe cv ketel
    Snel en vakkundig aangelegd. Goede uitleg van thermostaat en ketel. Netjes en schoon achter gelaten. Gekozen voor de remeha tzerra
  • Review door Marcel, 's-Gravenzande
    Beoordeeld op 1 okt 2013
    Gasleiding verleggen
    Er moest voor het plaatsen van de nieuwe keuken nog een gasleiding worden aangelegd. Dit is door Marchel snel en zorgvuldig gedaan.
  • Review door willem, Zoetermeer
    Beoordeeld op 25 sep 2013
    Vervangen vloerverwarming verdeelblok
    goede contacten en afspraken, werk is voortvarend uitgevoerd. prima
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Katwijk
    Beoordeeld op 11 sep 2013
    Aanleggen leidingen voor nieuwe CV
    We kunnen niet anders dan zeggen dat MTJ Installatie Techniek een echte aanrader is! Marcel kwam eerst langs om de klus te bespreken en te bekijken en kwam vervolgens vlot met een passende offerte. Omdat zijn klus voor ons op andere werkzaamheden moest aansluiten is er meerdere malen vanuit ons qua datum gewijzigd, maar hierin was hij zeer flexibel, wat wij als zeer prettig hebben ervaren! Klus is netjes en snel uitgevoerd!
    Beoordeeld op 5 sep 2013
    CV installeren + leiding
    Marchel werkt vlot en denkt mee in de processen. Attendeert op kritische punten en adviseert je goed. Kortom: aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 8 jul 2013
    Verlengen van warm en koud waterleidingen voor de wastafel en de ve...
    Marchel Bol is een vriendelijke vakman die meedenkt en vraagt naar hoe je het wilt hebben. Ik vond het fijn dat hij eerst een offerte kwam opmaken en ook aanvullend materiaal meebracht (o.a. radiator en expansievat). De kosten voor de totale opdracht lagen daardoor wel hoger dan het originele bod voor de totaalprijs. Het resultaat is geslaagd, netjes aangelegd en goed materiaal gebruikt. op de foto's is een deel van de opdracht te zien.