MTJ Installatie Techniek

MTJ Installatie Techniek beoordelingen (130)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 1 apr 2015
    Lekkage bij cv leiding
    De klus is snel en vakkundig uitgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit 's-Gravenzande
    Beoordeeld op 23 feb 2015
    Vervangen keukenkraan
    Goed, ondanks problemen m.b.t. de ruimte om de kraan aan te sluiten, is het goed opgelost.
  • Review door Erik, Den Haag
    Beoordeeld op 26 nov 2014
    Compleet nieuwe CV installatie aanleggen
    Zeer goede ervaring! Marchel kon meteen langs komen en gaf een scherpe prijs. De werkzaamheden werden snel, vakkundig en in overleg uitgevoerd. Nu de vloeren toch open lagen heb ik Marchel en companion meteen nieuwe gas-en waterleidingen laten leggen (wederom tegen een goede prijs).
  • Review door Colette, Maassluis
    Beoordeeld op 26 nov 2014
    cv ketel verplaatsen met het leidingwerk
    Top top top. Een zeer ervaren vakman die flexibel is en meedenkt. Ik raad deze vakman bij iedereen aan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Monster
    Beoordeeld op 17 nov 2014
    Plaatsen radiator in garage
    Plaatsing radiator VASCO in garage inclusief levering radiator en materialen. Marchel en Harrie hebben net werk geleverd.
    Beoordeeld op 15 okt 2014
    CV met radiatoren plaatsen
    Snel, kundig en goed gedaan! Marchel heeft meegedacht en we zijn erg tevreden over het resultaat.
  • Review door Tjeerd, Haarlem
    Beoordeeld op 30 jul 2014
    Aansluiten 8 radiatoren op bestaand pijpenwerk
    Marchel en zijn maatje Harry waren hier ruim op tijd. Even bakkie, spullen uitladen en de mannen gingen aan het werk. In no time zaten de eerste radiatoren aan de muur. Naast het feit dat Marchel en Harry echt vakmensen zijn (dat bleek al tijdens de eerste opname werkzaamheden overduidelijk) zijn het ook buitengewoon plezierige en sympathieke gasten. Het was gewoon echt een gezellige dag met hen in huis, de klus is 100% conform uitgevoerd (zelfs met wat extra werkzaamheden die zonder morren en extra kosten werden uitgevoerd) en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Marchel denkt ook echt heel erg mee met de verschillende mogelijkheden, ik zou dan ook zeker aanraden hem al in een vroeg stadium bij uw project te betrekken Zaak werd keurig afgevuld en ingeregeld achtergelaten. Vooral de snelheid waarmee ze deze klus klaarden verbaasde mij zeer (het monteren van 8 radiatoren echt vanaf scratch, er zat geen beugel of schroef meer in de muur) Als laatste viel op hoe zorgvuldig ze te werk gingen, ons huis was al volledig gestukt en in de latex gespoten (en derhalve zeer gevoelig voor vlekken/beschadigingen) er werd echt met de grootst mogelijke omzichtigheid te werk gegaan en er is niet een enkele beschadiging/vlek achtergelaten (netjes karton achter zaken plaatsen etc.) Als u uw klus vakkundig, zeer concurrend geprijsd en bovenal zeer zorgvuldig uitgevoerd wilt hebben moet u zeker bij Marchel zijn!! (het Haagsche accent is wel even wennen voor Amsterdammers overigens ;-))
  • Review door Rob, Den Haag
    Beoordeeld op 21 mei 2014
    henco perskoppelingen
    Marchel werkt professioneel en betrouwbaar. Denkt mee bij oplossingen.
  • Review door Saskia, Spijkenisse
    Beoordeeld op 11 mei 2014
    verplaatsen radiator
    Wij zijn heel erg tevreden. Marchel heeft goed meegedacht met de situatie en uiteindelijk mooi werk afgeleverd, binnen de afgesproken planning.