Marchel en zijn maatje Harry waren hier ruim op tijd. Even bakkie, spullen uitladen en de mannen gingen aan het werk. In no time zaten de eerste radiatoren aan de muur. Naast het feit dat Marchel en Harry echt vakmensen zijn (dat bleek al tijdens de eerste opname werkzaamheden overduidelijk) zijn het ook buitengewoon plezierige en sympathieke gasten. Het was gewoon echt een gezellige dag met hen in huis, de klus is 100% conform uitgevoerd (zelfs met wat extra werkzaamheden die zonder morren en extra kosten werden uitgevoerd) en we zijn zeer tevreden met het resultaat.
Marchel denkt ook echt heel erg mee met de verschillende mogelijkheden, ik zou dan ook zeker aanraden hem al in een vroeg stadium bij uw project te betrekken
Zaak werd keurig afgevuld en ingeregeld achtergelaten. Vooral de snelheid waarmee ze deze klus klaarden verbaasde mij zeer (het monteren van 8 radiatoren echt vanaf scratch, er zat geen beugel of schroef meer in de muur)
Als laatste viel op hoe zorgvuldig ze te werk gingen, ons huis was al volledig gestukt en in de latex gespoten (en derhalve zeer gevoelig voor vlekken/beschadigingen) er werd echt met de grootst mogelijke omzichtigheid te werk gegaan en er is niet een enkele beschadiging/vlek achtergelaten (netjes karton achter zaken plaatsen etc.)
Als u uw klus vakkundig, zeer concurrend geprijsd en bovenal zeer zorgvuldig uitgevoerd wilt hebben moet u zeker bij Marchel zijn!! (het Haagsche accent is wel even wennen voor Amsterdammers overigens ;-))