MTJ Installatie Techniek

MTJ Installatie Techniek beoordelingen (130)

• Review door Annette, Monster
    3 radiatoren vernieuwen
    Een turbo vakman. Raad hem zeker aan. Denk mee en komt met goede oplossingen.
  • Review door marc, Zoetermeer
    CV ketel moet 1 meter verplaatst worden
    Er is niets aan te merken op Marchel. Hij is een goed vakman, denkt mee aan oplossingen om alles zo te maken dat je tevreden bent, hij komt op tijd, is op tijd klaar en daarbij heeft hij ons ook nog geadviseerd en geholpen bij een ander probleem met onze centrale verwarming waar hij helemaal niet voor kwam. Hij is aardig en gezellig. kortom, goede man die goed werk aflevert.
  • Review door Hilde, Rotterdam
    afpersen gasleiding
    Marchel was keurig op tijd, kon goed uitleggen wat hij aan het doen was en heeft de werkzaamheden prima uitgevoerd.
  • Review door Pierre, Ridderkerk
    Beoordeeld op 1 jul 2013
    Plaatsen nieuwe CV installatie (nieuw pand)
    Ondanks vele wijzigingen van mijn kant was MTJ altijd bereid mee te denken en aan te passen waar mogelijk. Prima Service, gezellige jongens en altijd op tijd. Kan niet anders zeggen dan top service!
  • Review door Joris, Den Haag
    Beoordeeld op 10 jun 2013
    Onder de vloer wegwerken van 4.5 meter verwarmingsbuis
    Marchel is langs gekomen om de situatie te bekijken, en gaf meteen handige tips voor het openmaken van de vloer om de leiding weg te werken. Ik kon binnen een week een afspraak met hem maken en hij heeft de klus vakkundig opgelost.
    Beoordeeld op 7 jun 2013
    Gas en waterleiding verleggen
    Marchal werkt netjes en snel. De gas en waterleiding zijn geheel vernieuwd. Volledig zoals afgesproken en de prijs is prima. Een aanrader !
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 20 mei 2013
    plaatsen design radiator woonkamer
    Nieuwe leidingen getrokken, convectorput verwijderd en designradiator aangesloten. Door de oude leidingen leek het even tegen te zitten, maar Marchel dacht goed mee waardoor de klus alsnog uitgevoerd kon worden. Kortom dik tevreden maar een geweldig mooi resultaat!!
  • Review door Frank, Pijnacker
    Beoordeeld op 16 mei 2013