Kapel dakramen

Kapel dakramen beoordelingen (153)

• Review door marike, Mijdrecht
    Beoordeeld op 5 mei 2020
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen
    Ze hebben voor ons een dakraam erin gezet. Was heel snel geregeld en goed werk! Ik ben vriendelijk geholpen aan de telefoon. Niets op aan te merken daarom 5 sterren.
    Beoordeeld op 20 apr 2020
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam vervangen
    Prima werk en fijn meegedacht voor keuze van dakraam. Zou ze een volgende keer weer inschakelen en bij anderen aanbevelen.
  • Review door Wim, Nieuwegein
    Beoordeeld op 19 mrt 2020
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen
    Kapel Dakramen heeft een duidelijke prijslijst, geeft alternatieven voor niet meer leverbare Velux ramen en communiceert naar wens. Bij mij was er een oud en rot Velux-raam tijdens een storm uit elkaar gevallen en twee weken later zat er een nieuwe kunststofvariant in. De monteur kwam een uurtje later dan gedacht, kennelijk liep een vorige klus uit, maar anderhalf uur later was de klus geklaard. Over de afwerking en het afvoeren van de opgelopen vuilnis heb ik geen enkele klacht. Ook het contact met de back-office was perfect. Door de duidelijke prijslijst, inclusief materialen, was er vantevoren geen discussie over de kosten. Het enige wat ze verlangen is 'boter bij de vis', hetgeen ik aprecieer. Aanbevolen dus!