Kapel dakramen

Kapel dakramen beoordelingen (153)

• Review door Sanne, Zaandam
    Beoordeeld op 25 okt 2019
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 3 ramen; Dakraam plaatsen
    De opdracht is snel en netjes uitgevoerd. Er was alleen niet aan de monteur doorgegeven dat er ook een gording door moest en een gat in het dak dichtgemaakt moest worden, maar de monteur heeft hier goed op geanticipeerd en de klus is naar volle tevredenheid uitgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 23 okt 2019
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 2 ramen; Dakraam plaatsen
    Goede communicatie over de opdracht die ik wilde laten uit voeren. De monteur werkt heel vakkundig en snel. Ik ben heel tevreden met de werkzaamheden en raad hen aan wil je een dakraam laten plaatsen.
  • Review door Maikel, Almere
    Beoordeeld op 8 aug 2019
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen
    Wat een vakmannen! Fijne communicatie, snel ingepland en eenmaal op locatie... gaan ze als een speer. 2 dakramen laten plaatsen en rond 13.00 uur al klaar. Ramen zien er fantastisch uit, je ziet niet dat ze achteraf geplaatst zijn, en de ruimte werd netjes achter gelaten. Aanrader!
  • Review door Esther, Vianen
    Beoordeeld op 7 aug 2019
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen
    Dit was een snelle flits actie. Opdracht geplaatst. Offerte gekregen en geaccepteerd. Binnen week afgesproken. Dakraam binnen een uur geplaatst, opgeruimd en vertrokken. P.S. Groot MIN punt: er Is niet aangegeven dat het zoveel troep (piepschuimkorrels) zou geven. Beetje stoffen achteraf. Dat was het. 😳Dus niet. Had het fijn gevonden als er van tevoren was aangegeven zoveel mogelijk weg te halen of heel goed af te dekken.
  • Review door Mark, Broek in Waterland
    Beoordeeld op 31 jul 2019
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen
    Helaas niet geheel tevreden. Meneer was zeer haastig en kon niet echt een vriendelijk woord aan te pas komen. Ik vond het een zeer onprettig bezoek. Van te voren het verzoek gedaan dezelfde maat balken te plaatsen als ik bij een naast gelegen dakraam ook had. Dit van te voren doorgeven echter waren deze niet gehaald. Deze maat bestond niet volgens de plaatser maar is gewoon te koop, s onlangs ook gebruikt bij een ander dakraam. Niet nauwkeurig gewerkt . De nieuw geplaatste balken sluiten niet goed aan de nok en aan de planken onder de pannen. Het raam is gelukkig waterdicht geplaatst dus daar ben ik blij mee.
    (Bewerkt op 11 aug 2019)

Indien iemand '' niet geheel tevreden is'' zou je zeggen: ik geef 3 of 4 van de 5 sterren. De opmerking van deze meneer ''dat hij blij is dat het raam waterdicht is geplaatst'' is geen toevoeging voor toekomstig klanten om te lezen. Wij vinden dit niet meer dan normaal. En dit hoort bij ons werk. Betreft de klacht van deze meneer over de balken: Meneer had het verzoek een maat balk mee te nemen die niet ( meer ) bestaat. Wij hadden een balk mee die 1 cm qua maat verschilde. Dit was al volledig tegen het verkeerde been. Alleen hier om konden we tijdens de klus zelf al niets meer goed doen. Jammer dat meneer dit niet kon accepteren.

Reactie geplaatst 7 aug 2019
  • Review door R, Heemskerk
    Beoordeeld op 31 jul 2019
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen
    Gevraagd om advies en heb daarna telefonisch contact gehad met kapel dakramen. Ze hebben me vakkundig advies gegeven en daarna meteen afgesproken om een kunstofraam te plaatsen. Op de afgesproken dag waren de mannen ruim optijd aanwezig en zijn meteen aan de slag gegaan. Snel gewerkt en netjes gedaan mannen, top werk geleverd.