Donny Vos Tuinen

Donny Vos Tuinen beoordelingen (27)

• Review door Maurice, Zoetermeer
    Beoordeeld op 13 okt 2015
    plaatmateriaal + vijverfolie + bodemdrain + afvoeren grond
    Binnen het budget een nieuwe voor- en achtertuin. Donny denkt mee, doet suggesties en gaat vervolgens efficiënt aan de slag. Hij gaat nog terugkomen voor meerwerk nav de uitgevoerde werkzaamheden. Ik beveel Donny aan als je een hovenier zoekt die netjes en praktisch werk, en aan jouw budget denkt.
  • Review door Loes, Valkenburg, Zuid-Holland
    Beoordeeld op 30 sep 2015
    Achtertuin bestraten 10x5 meter
    Na het plaatsen van de klus op Werkspot reageerde Donny Vos erg snel met een zeer goede prijs. Donny is een vriendelijke en professionele jongeman die zeer gedegen en klantgericht te werk gaat. Hij heeft goed meegedacht met kwam met diverse tips en adviezen. Aan alle kanten liet hij merken dat hij zijn werk serieus neemt. Verder verliep de communicatie soepel en kwam hij zijn afspraken netjes na. Het was voor ons ook erg fijn dat hij de klus op korte termijn kon klaren. Het eindresultaat is prachtig! We zijn enorm blij met onze tuin en de kwaliteit ervan. Een grote pluim voor Donny Vos!
  • Review door rob kortekaas
    Beoordeeld op 30 aug 2015

tuin renovatie inclusief veranda

Erg goed. Vriendelijk, netjes en niets is teveel. Prettig samengewerkt. Veranderingen waren ook geen probleem en het eindresultaat is super. Het is precies geworden zoals we het voor ogen hadden.
  • Review door David Oei
    Beoordeeld op 8 aug 2015

totale tuin verbouwing

O.b.v. een goed intakegesprek hebben wij onze wensen en ideeën kenbaar gemaakt. Wij wilden in ieder geval een vlonderterras en via een derde partij een tuinoverkapping. Donny heeft hier goed naar geluisterd en zijn ervaring en goede vragen ingebracht. Hieruit is uiteindelijk een prachtig tuinontwerp ontstaan die op papier goed eruitzag. Wij hebben hem ook de vrijheid gegeven om de beplanting en het belichtingsplan te bepalen. We zijn erg tevreden over het eindresultaat. Donny heeft een uitstekend resultaat opgeleverd voor een naar onze mening een goede prijs/kwaliteit verhouding. De tuin ziet er goed uit, de combinatie aan planten, groen en bestrating maakt de tuin levend en het licht 's avonds verlicht de tuin erg mooi. Donny is nog jong maar volwassen in het leveren van kwaliteit, flexibiliteit, goede expertise (o.a. kennis van de ondergrond) en klantgerichte service. Tevens werkte hij goed samen met de partij die de tuinoverkapping plaatste. De beste manier om de kwaliteit te beoordelen is de reacties van onze familie en vrienden, zeker nu in de zomer de planten in de bloei staan en er leven is in de tuin: erg positief en enthousiast!
  • Review door Jessica, Delft
    Beoordeeld op 2 jun 2015
    Tuinontwerp
    Allereerst startte de aanleg van onze tuin met een vrijblijvend gesprek en een 3D schets van de tuin. Vervolgens heeft Donny (en collega) onze tuin erg goed aangelegd. Hij dacht telkens goed met ons mee en was erg flexibel gedurende het proces. Het resultaat mag er uiteindelijk ook echt zijn. Er zaten ook een paar lastige werkzaamheden tussen zoals het leggen van keramische tegels, ook dit ziet er top uit! Zou mijn tuin zo weer aan laten leggen door Donny! Echt een vakkundige hovenier!
  • Review door bianca
    Beoordeeld op 8 mei 2015

plaatsen schutting en advies

In een woord super , werk netjes en komt zijn spraken goed na. Prijs is ook zijn ook reëel, super ik zou zeggen als je een klus hebt raad ik u Donny Vos Tuinen zeer zeker aan.. Top man prima werk geleverd. Tot de volgende keer. fam Beekhuizen