Damen Verwarming

Damen Verwarming beoordelingen (148)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Weesp
    Beoordeeld op 25 mrt 2009
    Volledige CV installatie
    Peter Damen heeft de opdracht geheel binnen budget en planning uitgevoerd. Zelfs een paar extra klusjes heeft hij kosteloos meegenomen. De complete verwarming deed het op het moment dat wij de woning moesten betrekken. Het was een beetje spoed, maar Peter heeft daar prima op geanticipeerd. Wij zijn dan ook dik tevreden!
    Beoordeeld op 6 mrt 2009
    gasfornuis aansluiten
    Goede prijs/kwaliteit verhouding!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almelo
    Beoordeeld op 25 jan 2009
    10 radiators vervangen / verplaatsen
    Peter heeft voor ons zeer veel werk vericht dwz dat hij buiten de oorspronkelijke opdracht ook nog eens de gas en waterleidingen heeft vervangen en omgelegd door het hele huis en het oude spul verwijderd. Peter is zeer flexibel en denkt goed mee. Geen vraag is te gek en alles kan. De verbouwing liep her en der spaak waardoor de planning af en toe anders moest en naturlijk was ook dit voor Peter geen probleem. Wat mij betreft een echte, betrouwbare, vakman met een hart voor de mens. Zoals hij zelf reglmatig roept 'je bent een goed mens' ...............Peter dat is zeker voor jouw van toepassing. Nogmaals bedankt en ik zegt het voort
    Beoordeeld op 21 jan 2009
    Vaatwasser Aansluitingen aanleggen.
    Damen heeft erg snel naar volle tevredenheid deze klus geklaard .
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 13 jan 2009
    Vervangen CV ketel
    Vanaf nu staat het woord Vakman voor ons gelijk aan Peter Damen. Na een paar vervelende ervaringen met "klusjesmannen" hebben we nu eindelijk een betrouwbaar adres gevonden. Peter, je staat in onze telefoon en voor een volgende klus maken we zeker weer gebruik van je diensten!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bussum
    Beoordeeld op 4 jan 2009
    Combi HR ketel, 9 radiatoren, leidingen
    Echt een vakman, een aanrader! Toen ik de cijfers van Damen verwarming las, zag het er al goed uit. Maar je denkt dan, is dat zo? Nou dat zit helemaal goed, ik ben zeer tevreden! Peter, bedankt voor de zeer vakkundige installatie en prettige samenwerking bij de verbouwing.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Assendelft
    Beoordeeld op 24 dec 2008
    afdoppen Viega Fosta Pexfit 16x2,0
    Uitstekend werk geleverd door Peter. Goed snel en vakkundig,.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Monnickendam
    Beoordeeld op 20 dec 2008
    Nefit topline aquapower hrc25 cw 5 plaatsen
    Ik wilde een Nefit ketel laten plaatsen, na overleg met Peter is dit een Intergas geworden, wat betekende dat ik 600 Euro goedkoper uit was. Hij dacht goed mee en kwam met alternatieven, zonder die op te dringen, ook al was duidelijk dat de Intergas ook voor hem financieel aantrekkelijker was. Daar deed hij ook niet geheimzinnig over. Peter houdt zich volstrekt aan zijn afspraken (voor mij een unicum in de verwarmingsbranche...), denkt goed mee, de prijs is all in en blijft dat ook. Omdat hij niet meteen tijd had voor vervanging is hij gratis langs gekomen om de huidige ketel weer even aan de praat te krijgen. Keek ook meteen de mechanische ventilatie na, toen hij er toch was. Allemaal service. Hij reageert prompt op mail, is heel bereikbaar. Ik zou Peter voor een volgende klus zonder meer weer inschakelen en beveel hem van harte aan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Purmerend
    Beoordeeld op 12 dec 2008
    verwijderen 1 radiator, later herplaatsen 2 kleine radiatoren inclu...
    Alweer een tevreden klant van Peter. Vakman die meedenkt EN zich aan de afspraken houdt. Vanaf het eerste contact tot aan plaatsing is alles op de spreekwoordelijke rolletjes gelopen. Absoluut een aanrader, (zoals een reclameboodschap luidt: Dat zouden meer mensen moeten doen! Bij de volgende klus, bellen wij Peter als eerste!
    Beoordeeld op 29 okt 2008
    Kachels verwijderen, CV aanleggen in appartement 60m2
    Peter Damen is een goed vakman die meedenkt over de beste oplossing binnen budget. Sociaal in de omgang en flexibel qua planing. Zou de volgende opdracht zeker door hem laten utivoeren.