Damen Verwarming

Damen Verwarming beoordelingen (148)

• Review door Jimmy, Almere
    Beoordeeld op 15 sep 2010
    Stadsverwarming radiatoren worden slecht warm
    Ik kan mij bij alle positieve referenties aansluiten. Top vakman die betrouwbaar is, al z'n afspraken netjes nakomt. Goede nazorg en doorgaat tot het werk gedaan is.
  • Review door Evelien, Alkmaar
    Beoordeeld op 12 sep 2010
    Levering en plaatsen CV-ketel
    Hele goede services van dhr. Damen ontvangen. Afspraken zijn op tijd nagekomen, een goede prijs en zonder extra kosten heeft hij nog een kleine klus uitgevoerd. Een aanrader.
    Beoordeeld op 21 jul 2010
    Vervanging cv ketel
    hij heeft de klus prima gedaan! alle afspraken keurig nagekomen. er moest uiteindelijk toch nog een nieuwe dakdoorvoer komen dus hij is in zijn auto gesprongen en is hem snel gaan halen zonder meerprijs. een de ketel hangt prachtig en werkt super! nogmaals bedankt! en alles voor een zeer schappelijke prijs.

Hoi, bedankt voor de referentie, ik ben blij dat allesn naar wens is en als er iets is kan je me altijd bellen. groet Peter

Reactie geplaatst 21 jul 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beverwijk
    Beoordeeld op 16 jun 2010
    Vervangen CV ketel
    Peter had gereageerd op werkspot en in verband met zijn goede referenties en knappe prijs heb ik contact met hem opgenomen. Dezelfde dag (zaterdag) is Peter nog komen kijken om de situatie op te nemen. In eerste instantie had ik de Atag in gedachten omdat deze als beste getest was, en Peter gaf ook aan deze te kunnen plaatsen, maar adviseerde toch een Remeha Avanta omdat ik op zoek was naar een hele kleine ketel die ook nog heel stil is, en Peter kon nog 100 euro korting geven op de aanneemsom. Afgelopen dinsdag is de ketel geplaatst en het ziet er allemaal keurig uit. De oude ketel, een enorme joekel, is ook nog afgevoerd. Tevens heeft Peter onze ventilatieunit voor een gering bedrag meteen verplaatst naar een praktische plek. Al met al prima meegedacht en vakkundig uitgevoerd.

Bedankt voor de referentie Ron, ik wens jullie nog veel succes met de verbouwing en veel plezier met de nieuwe ketel, ik heb de klus met plezier uitgevoerd Peter

Reactie geplaatst 16 jun 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Duivendrecht
    Beoordeeld op 7 mei 2010
    CV ketel verplaatsen
    Prima en sympathieke vakman. Denk mee in voordeel van de opdrachtgever. Zo dacht ik dat mijn ketel verplaatst moest worden, maar OPeter zag direkt dat dit niet nodig was. Oook het vervagen van een van de radiotoren was niet nodig, dat was een kwestie van aandraaien. De klus verder snel en slim uitgevoerd, erg fijn. Peter heeft er een klant bij!

Hoi Doep, ik heb met plezier bij je gewerkt en als je me wer eens nodig hebt weet je me te vinden. groetjes Peter

Reactie geplaatst 7 mei 2010
    Beoordeeld op 24 apr 2010
    Onderhoudsbeurt Remeha Avanta
    Peter is bekwaam, snel, symphatiek en niet duur. Een echte vakman en een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Soest
    Beoordeeld op 21 apr 2010
    Remeha Calenta 28 HR combi CW4 met isense monteren
    We hadden enige tijd na het plaatsen een storing. Dit was overigens niet het gevolg van verkeerde plaatsing. dit is prima opgelost door Peter Damen.
    Beoordeeld op 10 apr 2010
    Probleem oplossen: Viega aansluiting
    Ik dacht zelf wel even mijn CV probleem op te lossen, maar liep vast op een niet zo standaard aansluiting. Na 2 avonden prutsen een opdracht op werkspot gezet, waar Peter Damen op reageerde. Peter is snel langsgekomen, heeft het probleem in no-time opgelost en uiteindelijk meer gedaan dan wat ik heb gevraagd, inclusief het CV systeem weer vullen, ontluchten, etc. Betrouwbaar, snel, service. Super. Volgende keer probeer ik het niet zelf meer en bel meteen Peter.

Dank je wel voor de referentie Wouter het was een kleine moeite, als er weer eens iets is hoor ik het wel. groetjes Peter

Reactie geplaatst 10 apr 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 29 mrt 2010
    CV-installatie leveren en plaatsen
    Vakkundig, prettig in de omgang, meedenkend en niet duurder dan gemiddeld. Echt een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 11 feb 2010
    vervangen cv-ketel
    Opdracht is uitgevoerd op 10-02-2010. Bij de keuze voor de uitvoerder heb ik mij mij laten leiden door de referenties op werkspot. Hoewel ik sceptisch was moet ik erkennen dat de referenten gelijk hebben: Peter is een vakman bij wie kwaliteit van het afgeleverde werk en het nakomen van afspraken hoog in het vaandel staan. Zijn flexibele instelling en zijn vermogen tot meedenken in het voordeel van de klant maken hem tot een zeer betrouwbare installateur. Een absolute aanrader waar ik bij een volgende opdracht zeker weer gebruik van ga maken. Peter, bedankt voor je inzet en het ziet er niet alleen perfect uit, het werkt ook perfect!

Dank je wel Gideon, voor je gastvrijheid en prettige samenwerking, ik heb het met plezier gedaan. groet Peter

Reactie geplaatst 11 feb 2010