Damen Verwarming

Damen Verwarming beoordelingen (148)

Beoordeeld op 3 jan 2010
    Vervangen CV ketel :Remeha CW5 met Isense thermostaat
    Zeer betrouwbaar, meedenkend, kortom: een aanrader!

Ik zie nu pas dat ik ook kan reageren op een referentie; bedankt voor de referentie, ik heb de klus met plezier uitgevoerd. Peter

Reactie geplaatst 3 jan 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 9 nov 2009
    CV leveren en plaatsen
    Zeer nette vakman. Meedenkend en harde werker.
    Beoordeeld op 31 okt 2009
    8x Thermostaatkranen plaatsen
    Peter is betrokken, vakkundig en efficient. En dat allemaal voor een eerlijke prijs.
    Beoordeeld op 13 sep 2009
    lekkend koppelstuk
    Een zeer goede service voor een zeer goede prijs. Deze moet je hebben.
    Beoordeeld op 20 jul 2009
    CV-installatie, compleet
    Qualiteit heeft een naam gekregen: Damen Verwarming. Het was een snelle, prettige en effectieve samenwerking met Peter Damen. Zijn indeling van de nieuwe CV-ruimte was is mooi, netjes en efficient neergezet alsook de rookgas afvoerkanaal in de CV-ruimte en op het dak. We moeten natuurlijk wel even wachten totdat het weer winter is alvorens we de nieuwe verwarming echt goed kunnen beoordelen, maar het warm water doet het in ieder geval prima. Alle radiatoren zijn netjes en precies op de juiste en gewenste manier gemonteerd voor een lastige perfectionistische klant. Alle leidingen mooi door de vloer weggewerkt. Het is mijn oordeel dat je rustig je waardevolle CV-installatie aan Damen Verwarming mag toevertrouwen. (...ik hoop alleen dat Peter niet het slachtoffer wordt van zijn eigen werkspot success :-). Bedankt!
    Beoordeeld op 23 jun 2009
    nieuwe boiler plaatsen
    fantastische kerel!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 12 jun 2009
    Leveren en installeren Nefit CV ketel
    Goede afspraken gemaakt voor plaatsing van verwarming, Peter Damen kwam ook nog eerst langs om alles nog een goed te bekijken. Het werk is prima uitgevoerd, alles netjes geinstalleerd en de boel ook weer schoon achter gelaten. Een aanbeveling voor ieder die zijn cv ketel wil vervangen
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Soest
    Beoordeeld op 18 apr 2009
    Nieuwe CV combiketel
    Een woord: super! Ik ben dik tevreden. Peter is een vakman, heeft de installatie binnen een dag uitgevoerd, elegante oplossingen bedacht en een CV ketel geleverd die voldoet aan allle wensen. Komt afspraken na. Een aanrader.
    Beoordeeld op 14 apr 2009
    Gas- waterleiding verplaatsen / radiator plaatsen
    Wij zijn zeer tevreden over de klussen die Peter Damen bij ons heeft uitgevoerd. Wij zijn bij de keuze voor Peter afgegaan op de eerdere recensies en daar is (aan de positieve welteverstaan) geen woord gelogen. De flexibele opstelling, de vakkundigheid, alle extra klusjes (onze oude keuken stond binnen een uur na de sleuteloverdracht dankzij Peter al op de stoep) en het meedenken maken deze man tot een absolute aanrader.