Bewust Boomverzorging

Bewust Boomverzorging beoordelingen (56)

• Review door tp, Nederhorst den Berg
    Beoordeeld op 13 okt 2017
    populieren toppen
    Geweldig werk. Joel heeft in een ochtend met zijn 2 collega's mijn twee populieren voor de helft ingekort en alle zaken perfect opgeruimd en meegenomen. Plezierige manier van werken en communiceren. Aanrader!.
  • Review door Joost, Utrecht
    Beoordeeld op 6 okt 2017
    Boom toppen/kandelaberen Utrecht
    Bewust Boomverzorging was bij de uitvraag veruit de goedkoopste met zijn prijs. Dit maakte mij nieuwsgierig naar meer informatie en zijn presentatie op zijn website duidt op een enthousiaste vakman. Het telefonisch overleg wat volgde, bevestigde dit beeld (prijsstelling & persoon). Zodoende heb ik hem ook de opdracht gegund en hij heeft volledig waargemaakt wat hij heeft beloofd. Hij heeft de boom vakkundig en zeer snel gekandelabeerd. Deze snelheid gaat niet ten koste van de voorzichtigheid (voor de boom zelf, de vallende takken en alles wat rondom de tuin staat). Kortom, zeer tevreden en ik raad hem aan!
  • Review door Ilse, Amsterdam
    Beoordeeld op 5 okt 2017
    Boom stukje kappen en de rest snoeien
    Uitstekende ervaring. Ben heel tevreden. Het werk is uitgevoerd zoals ik het heb gevraagd. Na uitvoering van het werk is alles netjes op de plaats teruggezet en schoongemaakt. Beleefd en keurig voorkomen wil ik graag toevoegen! Mocht ik voor het een of ander weer hulp nodig hebben, zal ik beslist eerst met "Werkspot" contact opnemen.
  • Review door Olivier, Bussum
    Beoordeeld op 4 okt 2017
    Snoeien naaldboom
    Grote naald boom gesnoeid, houtrot en een paar grote takken verwijderd. Met drie man waren ze incl. afvoeren binnen twee uur klaar. Goed werk.
  • Review door Martin, Nieuwegein
    Beoordeeld op 3 jul 2017
    Boom omzagen
    Dit is een vakman waar je blij van wordt! Vlotte communicatie en betaalbaar. De klus (het verwijderen van een boom) gebeurde snel en zorgvuldig. We hadden afgesproken dat ik zelf de takken zou afvoeren, maar omdat ze toch een hakselaar bij zich hadden boden ze aan om deze direct te verwerken, zonder meerkosten. Dat heb ik goedgemaakt met een dikke fooi ;-).
  • Review door Pauline, Naarden
    Beoordeeld op 26 jun 2017
    Grote eikenboom snoeien
    Fantastisch werk geleverd op heel kort termijn, heel professioneel en alles netjes achtergelaten.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Doorn
    Beoordeeld op 12 jun 2017
    wegzagen dode tak
    Een echte pro die snel en netjes werkt. Zijn prijsstelling is ook goed. Ik zou m zo weer inhuren.
  • Review door Ton, Huizen
    Beoordeeld op 5 jun 2017
    2 bomen snoeien/verkleinen
    Zeer correct in de communicatie, erg klantvriendelijk. Ze waren snel en veilig (beschermende kleding). Ook de buren - waar ze af en toe heen moesten - waren zeer te spreken over hun werkwijze. Absoluut een aanrader. Goede prijs/kwaliteit en erg goed werk afgeleverd. Toppie.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeist
    Beoordeeld op 13 mei 2017
    Bomen snoeien
    Roel en zijn collega hebben een uitstekende klus gedaan. Het was een flinke klus en het weer zat tegen, maar ze gaven geen krimp en werkten hard en zorgvuldig door. Zeer tevreden en wij gaan bij nieuwe klussen graag weer in zee met Bewust Boomverzorging. Daarnaast zijn het nette en sympathieke gasten.