Yigit Elektrotechniek

Yigit Elektrotechniek beoordelingen (218)

• Review door Ed, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 25 okt 2012
    ivbm keuken aanleggen elektra en groepen
    altijd op tijd. Deskundig advies. Kennis van zaken en veel ervaring. Prima materialen en gereedschap. Weet overal een goede oplossing voor. Prettig in de omgang. Denk volledig mee, zonder een meeloper te zijn en maar ja en amen te zeggen. Heeft mijn keuken uitstekend voorbereid. Kon zonder enig probleem worden aangesloten, toen ie opgeleverd werd. Een aanrader, deze man.
    Beoordeeld op 3 aug 2012
    Vervangen / aanpassen wandcontactdozen
    Vervangen/herstel wisselschakelaar Snelle service. Vervangen prima. Herstel niet gelukt; hiervoor zou geknoeid zijn met de draden... Zou niet goed zijn aangesloten... Het kan wel gemaakt worden, maar hiervoor zijn 2 electriciens nodig. Helaas, we moeten opnieuw een opdracht plaatsen bij werkspot.
  • Review door Marcel, Oegstgeest
    Beoordeeld op 12 jul 2012
    2 extra groepen tbv badkamer
    Yigit was netjes op tijd aanwezig. Op zondag werken was geen probleem (voorwaarde voor deze klus). Kleine verrassing was dat de bestaande groepenkast een 3-fase exemplaar was (bleek niet uit de foto's), maar het herbedraden van de kast loste dit op. Alles wat afgesproken was, is ook zo uitgevoerd. Enige kritiekpuntje is, dat de geschatte onderbrekingstijd langer werd dan vooraf opgegeven. Gelukkig had ik daarmee rekening gehouden, en was alles toch binnen het geplande tijdvak afgerond. Yigit heeft graag boter bij de vis (wie niet in deze tijden?), maar electronisch bankieren direct na de werkzaamheden was geen enkel probleem. Doordat we dezelfde bank hadden, was het geld ook meteen overgemaakt. De faktuur was vooraf al gestuurd, voor het afgesproken bedrag. Heel netjes allemaal! Ik ben tevreden, en kan Yigit van harte aanbevelen.;

Bedankt voor de referentie Marcel, en wens je veel succes met de nieuwe groepenkast van ABB-HAF. Met vriendelijke groet, Yigit Elektrotechniek

Reactie geplaatst 12 jul 2012
  • Review door Jan, Rotterdam
    Beoordeeld op 25 jun 2012
    keuken vergroten
    Heb een keuken laten plaatsen en Yigit heeft de electriciteit voor de aanbouw keuken heel proffesioneel geplaatst ik ben zeer tevreden.
  • Review door Maarten, Den Bosch
    Beoordeeld op 24 jun 2012
    Electrische kookplaat vervangen
    Werkt netjes, snel en komt afspraken na.

Bedankt voor uw referentie en succes met uw kookplaat.

Reactie geplaatst 24 jun 2012
  • Review door marc, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 16 jun 2012
    aansluiten van keramische kookplaat in loosdrecht.
    Zaterdag ochtend gebeld en in de middag was Yigit aanwezig. Het aansluiten van de kookplaat ging dan ook heel snel en vakkundig. Aanrader kwa elektra
  • Review door Anné, Soest
    Beoordeeld op 10 jun 2012
    Bijplaatsen groepenkast en 2 groepen naar keuken aansluiten
    Mijn ervaring met Yigit is uitermate positief! Deze meneer was keurig op tijd om 2 nieuwe groepen te plaatsen voor een hele redelijke prijs. Toen bleek dat er nog wat leidingen moesten worden ingefreesd, ging hij dat meteen regelen, op zondag nog wel! Dit omdat maandag de stukadoor zou komen. Meneer denkt ook mee en geeft goede adviezen en tips. Kortom een echte aanrader. m.vr.gr A Kuijer Soest
  • Review door Rudi, Zoetermeer
    Beoordeeld op 2 jun 2012
    Extra groep t.b.v. keuken
    Vriendelijke man... Even de werkzaamheden nogmaals doorspreken en hij ging aan de slag. Heeft hier en daar uit eigen beweging nog wat extra's gedaan. Ben erg tevreden over de manier van communiceren en de manier van werken. Yogin heeft een volledig nieuwe groepenkast geplaatst en een extra groep via de kruipruimte getrokken. De prijs was meer dan redelijk. Aanrader!
  • Review door Angela, Gorinchem
    Beoordeeld op 26 mei 2012
    Stopcontact plaatsen in meterkast
    Het is super netjes gedaan, een stopcontact in de meterkast. Ter plaatse heeft hij zelfs extra groepen gemaakt. Super!!
  • Review door Baytekin, Rotterdam
    Beoordeeld op 7 mei 2012
    Keukenleidingen verleggen en Radiatoren verplaatsen
    Dhr Yigit heeft uitstekend werk geleverd. Elke dag was hij stipt op tijd aanwezig en heeft zelfs op zondag gewerkt om de klus op tijd en naar wens klaar te krijgen. Hij maakte netjes zijn werkplek schoon zodat wij nergens over struikelden en dat ons niks in de weg lag met verhuizen. Vervolgens hebben wij dhr Yigit, nog een stuk muur laten stucken en sauzen, wat werkelijk spiegel glad en recht was. Na de werkzaamheden hebben wij besloten om ook onze keuken door Yigit te laten plaatsen en het resultaat is uit de kunst. Ik raad ook iedereen aan om bij een grote klus alles door 1 en hetzelfde bedrijf uit te laten voeren, indien de mogelijkheid er is. Scheelt enorm veel tijd en afspraken maken. Wij zijn als eind resultaat ontzettend blij dat wij voor Yigit Elektrotechniek hebben gekozen, want de scherpe prijzen van dhr Yigit waren ver onder de prijzen van diverse andere bedrijven. Wij hebben voor na de zomer onze afspraak al staan voor de badkamer en wc met Yigit Elektrotechniek. Dhr Yigit, tot in September. Van harte bedankt, Seline en Michel