Super fijn en snel geholpen door Wilco!
Niets was te veel wat ik vroeg.
Houdt zich netjes aan de afspraken en komt op tijd.
Levert goed werk af en denkt met je mee.
Wij zijn erg blij en tevreden! Zeker een aanrader!
Onze radiatoren zijn aangesloten. Sommige leidingen zijn niet helemaal recht terug geplaatst, maar dit kwam wellicht door tijdtekort omdat we hadden aangegeven dat de klus korter zou duren en het uiteindelijk meer werk bleek. Loodgieter had in ieder geval ruime ervaring en vakkennis, we misten alleen de puntjes op de i, zeker omdat de leidingen in het zicht zitten.
Wilco gaf vlot reactie, nadat ik de klus had geplaatst en reageerde ook continu erg vlot in het vervolg. Hij gaf een heldere prijsopgave, bovendien ook nog bruikbaar advies, waar ik zelf niet aan gedacht had. De klus werd binnen een week geklaard. Kan Wilco Kersten daarom van harte aanbevelen.
Prima werk afgeleverd! Goede prijs! Netjes gewerkt! Aardige kerel! In deze bizarre tijd van het corona virus was het heel goed met Wilco afspraken te maken over afstand houden etc. Keurig op tijd. Heel netjes onze radiator opgehangen.
Voor een nieuwe klus vragen we Wilco weer!
Zeer snelle reacties en kundig loodgieter. Heeft in rap tempo de radiatorkranen vervangen.
Ik had materialen zelf gekocht en toen bleek dat het niet goed aansloot werd er direct een ander koppelstuk tussen gezet, geen gezeur. Ik raad W.J. Kersten met veel plezier aan.