Vloertotaal Twente

Vloertotaal Twente beoordelingen (51)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 16 apr 2017
    Eikenhouten vloer leggen
    Goede ervaring, hebben goed werk afgeleverd en prettig om mee samen te werken.
  • Review door Nicolien, Enschede
    Beoordeeld op 10 apr 2017
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 20 mrt 2017
  • Review door Ngo, Alkmaar
    Beoordeeld op 28 feb 2017
    laminaat leggen met hoge plinten
    Klus geklaard op een zondag. Ze kwamen met 3 man sterk en ze werkten erg efficient en snel. Binnen no-time hebben David en zijn team een prachtige vloer met hoge plinten bij ons gelegd.
  • Review door Jasper, Zwolle
    Beoordeeld op 21 feb 2017
    Lamelparket houten vloer leggen in gehele woning (80 m2)
    Harde werkers die erg precies werken en een strakke lamelhouten vloer in onze gehele woning hebben gelegd voor een ontzettend scherpe prijs. Omdat onze ondervloer niet helemaal recht was op alle plekken wiebelt de vloer iets op deze plekken. Al deze plekken werden echter tijdens het leggen keurig gemeld en na mijn goedkeuring ging men door met leggen. Ook hebben ze ons goed geadviseerd over de ondervloer en het behandelen van de vloer. Helaas heeft het leggen van de plinten wat langer op zich laten wachten. Ook werden afspraken hierover meerdere keren niet nagekomen. Ik zou in de toekomst pas nadat al het werk geleverd is betalen in plaats van vooraf in goed vertrouwen. Ik geloof dat de goede wil er zeker is, maar denk wel dat het bedrijf nog wat kan leren op het gebied van planning, zodat er geen zaken worden toegezegd die ze niet kunnen nakomen of valse verwachtingen ontstaan bij de klant. Maar over de kwaliteit en de prijs heb ik geen klachten en zou ik ze zeker aanbevelen.
  • Review door Matthijs, Nijmegen
    Beoordeeld op 20 feb 2017
    leggen laminaat 100m2
    Uitstekend werk en servicegericht.
  • Review door Slaven, Aadorp
    Beoordeeld op 11 feb 2017
    laminaat leggen 90 m2
    in een middag klaar!! [snel, betrouwbaar, totaalprijs, geen verrassingen, laten alles schoon en netjes achter] De heren van VTT hebben onze vloer snel en mooi gelegd, echt Kwaliteit. Na het leggen hebben we samen een rondje gelopen en daar werd alles nog een keer toegelicht en besproken. Vloertotaal Twente geeft zelfs 5 jaar garantie op het leggen. Dit doen ze omdat ze hoog kwaliteit werk leveren, echt vakmanschap!
    (Bewerkt op 12 feb 2017)

Bedankt voor de recensie en veel plezier met de nieuwe vloer... Mvg Vloertotaal twente David

Reactie geplaatst 12 feb 2017
  • Review door Joris, Almelo
    Beoordeeld op 21 jan 2017
    Leggen houtenvloer
    Goede service en goede kwaliteit. Dat voor een scherpe prijs.
  • Review door José, Renkum
    Beoordeeld op 12 jan 2017
    leggen verlijmd parket 64 m2
    Uitstekend, denken mee. Parket is goed gelegd. Door weersomstandigheden kon de afspraak niet doorgaan. Wetend dat wij tegen een deadline aanliepen van een te leveren inboedel, hebben ze, om ons te helpen, op zondag parket gelegd. Geweldig. Wat waren wij blij met hun hulpvaardigheid.