Van Ede Glas

Van Ede Glas beoordelingen (250)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Klarenbeek, Voorst
    Beoordeeld op 6 aug 2014

Dank ! OOK TIJDENS DE ZOMERVAKANTIE 1% SERVICE !-6 voor een snelle meetafspraak.

Reactie geplaatst 6 aug 2014
  • Review door Eric, Amsterdam
    Beoordeeld op 5 aug 2014
    Raam vervangen
    Raam van 2 x 1.60 vervangen op bovenverdieping woonark. Morgens opgemeten, middags snel, netjes en vakkundig geplaatst. Prima dikke 10

krappe prijs,VETTE referentie ! dank

• Review door Sacha, Eemnes
    Beoordeeld op 26 jul 2014
    Lek ruit vervangen
    Prima, snel en vakkundig en een scherpe prijs.
    (Bewerkt op 5 aug 2014)

klusje om de hoek....ook fijn.

• Review door Gert, 't Loo Oldebroek
    Beoordeeld op 24 jul 2014
    Vervangen van enkelglas door thermpane incl glaslatten
    Snelle reactie, en snel geleverd. Professioneel uitgevoerd. Kan geen op of aanmerkingen verzinnen! Gewoon goed.
    (Bewerkt op 5 aug 2014)

ook in oldebroek de scherpste prijs !

• Review door Maurice, Sassenheim
    Beoordeeld op 27 jun 2014
    Binnendeur glas vervangen.
    Via de mail goed contact gehad met Glashandel van Ede. Snel en duidelijk antwoord op mijn vragen. Er werd goed meegedacht. Op de afgesproken dag stond ik voor een dichte deur. Het bleek dat onze afspraak hem was ontschoten. Niet het leukste bericht dat je wilt horen, maar complimenten voor de servicegerichtheid. Ik weet niet hoe hij het voor elkaar heeft gekregen, maar het glas zat in mijn binnendeur binnen budget en planning. Ik ben tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk.
    (Bewerkt op 1 jul 2014)

Eind goed al goed! dank voor deze waardering.

Reactie geplaatst 1 jul 2014
  • Review door Jasper, Harderwijk
    Beoordeeld op 16 jun 2014
    Vervangen keukenraam 1,30 bij 1,30
    Ik heb de samenwerking met Van Ede erg goed ervaren. Professioneel, meedenkend en op de dag zelf snel en erg netjes. Zou dit bedrijf zeker aan anderen aanraden.

Stiekum nog een lekker broodje paling gegeten,was heerlijk! dank voor uw waardering graag gedaan !

Reactie geplaatst 16 jun 2014
  • Review door Peter, Den Hoorn
    Beoordeeld op 10 jun 2014
    Lekkende dubbelslag ruiten vervangen
    Conform afspraak was de klus binnen een dag geklaard. Bij inmeten kwamen we erachter dat er nog een ruit lek was. Dit was geen enkel probleem om deze ook mee te nemen bij het vervangen. Alle glaslatten zijn ook vervangen. Kortom, erg tevreden!
    (Bewerkt op 11 jun 2014)

Wederom een scherp geprijste klus,maar met deze mooie referentie achteraf hebben we graag voor u gewerkt. we wensen u veel RENDEMENT en wooncomfort Dank! OOK TIJDEN DE ZOMERVAKANTIE WERKEN WIJ GEWOON DOOR !!

Reactie geplaatst 11 jun 2014
  • Review door Erik, Ede
    Beoordeeld op 2 jun 2014

1 ruitje in Ede was ook goed in combi te maken voor 195 euro...dank! VAKANTIEGELD BINNEN? Hoog-Rendement glas was nog NOOIT zo goedkoop,profiteer er van !!

Reactie geplaatst 2 jun 2014
    Beoordeeld op 22 mei 2014

Haast RECHT onder de Domtoren in Utrecht in het ''autoloze'' gebied [avondspits].....niet echt makkelijk om te bereiken/parkeren [risico van bekeuring],maar met 2 man ging het aardig....[1 als bewaking bij de bus] Spiegeldraad [het duurste wat er is] ter plaatse op maat gesneden...[creatief zijn]binnen 1 dag na opdracht geplaatst voor 135 euro !! matige waardering [misschien zijn we wel te veeleisend] maar toch dank voor deze opdracht!

Reactie geplaatst 22 mei 2014
  • Review door E., Wolfheze
    Beoordeeld op 15 mei 2014
    Vervangen van enkel glas naar HR++
    Scherpe prijs, denkt goed mee, keurige uitvoering, kortom uitstekend.

Ook in het mooie Wolfheze weer fijn dat we een tevreden klant hebben,ook erg prettige cijferwaardering!dank.

Reactie geplaatst 15 mei 2014