Van Ede Glas

Van Ede Glas beoordelingen (250)

• Review door Marcel, Amersfoort
    Beoordeeld op 7 jul 2011
    Barst in ruit
    Prima, afspraken keurig nagekomen, opdracht netjes uitgevoerd

Erg vriendelijk deze hoge waardering,waarvoor dank.

Reactie geplaatst 7 jul 2011
  • Review door Werkspot-gebruiker uit De Bilt
    Beoordeeld op 4 jul 2011
    vervangen raam
    Netjes gewerkt en dit alles voor een mooie prijs.

Dank!

Reactie geplaatst 4 jul 2011
  • Review door Michel, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 29 jun 2011
    HR++ plaatsen
    Eigenlijk heel makkelijk te beschijven: PERFECT! Deze mensen nemen ruim voldoende tijd voor je, geven een hele mooie (en betaalbare) offerte en voeren uiteindelijk alles zeer goed uit. Zeker de moeite waard!
    (Bewerkt op 30 jun 2011)

En met eigenlijk onverwacht prima weer,toch. In samenwerking met uw Vader alles weer in goede conditie bij uw woning. Dank en leuk zo'n mooie referentie.

Reactie geplaatst 30 jun 2011
  • Review door Peter, Krimpen aan den IJssel
    Beoordeeld op 22 jun 2011
    Enkel glas vervangen door HR++ glas
    Glashandel van Ede heeft voor mij voor een zeer scherpe prijs al het enkel glas vervangen voor HR++ glas met ventilatie roosters. In de offerte fase ben ik op deskundige wijze geadviseerd en zijn alle maten opgenomen. Door een late levering van de glasfabriek is de eerste afspraak niet doorgegaan, maar de heer van Ede heeft mij tijdig hierover geïnformeerd en kon daarna op mijn gewenste dag weer een nieuwe afspraak maken, gelijk extra glas besteld voor mijn vader. De uitvoering is voorspoedig verlopen en de monteurs hebben op vakkundige wijze het glas geplaatst en verder zelfs in het huis het afval opgeruimd. Na afloop van montage heb ik contant betaald en kreeg ik netjes een factuur met betaalbewijs. Eigenlijk spijt van dat ik op de begane grond niet gelijk ook de klepramen heb vervangen door vastglas met een ventilatie rooster. Hier komt zeker een vervolgopdracht voor. Al met al een prima samenwerking en ik raad deze glashandel iedereen aan.
    (Bewerkt op 30 jun 2011)

Geachte Hr. Breedveld Allereerst dank voor deze hoge waardering,en indien u enige aanvulling wenst regelen wij dit graag voor u onder de zelfde kondities. Mede door werkspot zijn wij met regelmaat bij u in de buurt aan het werk.

Reactie geplaatst 30 jun 2011
  • Review door dolf, Zutphen
    Beoordeeld op 21 jun 2011
    vervangen enkelglas door dubbel HR++
    vaklui, netjes werk afgeleverd; volgens afspraken afgehandeld en geen verrassingen; volgende klus ook weer via deze firma

Zeer concurerend bod uitgebracht,grotere klus,maar door goede communicatie en strakke planning is deze klus toch ook voor ons perfekt gelopen. de meevaller van 13% btw heeft hier z'n uitwerking gehad voor beiden.dank voor uw reaktie en de mooie waardering !! erg vriendelijk dat u ons ook in de toekomst belt.

Reactie geplaatst 21 jun 2011

Dank u wel!

Reactie geplaatst 14 jun 2011
  • Review door Martin, Bruinisse
    Beoordeeld op 9 jun 2011

Vriendelijk dank voor uw hoge waardering !! en namens mijn zoon voor de lekkere Jus d'Orange.

Reactie geplaatst 9 jun 2011
  • Review door Sonja, Zevenaar
    Beoordeeld op 8 jun 2011
    Glazen keukenachterwand plaatsen
    De glas wand (twee delen) is vandaag geplaatst. Helaas is dit niet de specialiteit van dit bedrijf. Er bleek van alles niet te passen, terwijl, er vooraf wel iemand was komen opmeten. Na de eerste plaatsing zaten er vlekken aan de achterkant van het glas. Dit werd verholpen, aardige mannen namelijk. Het eindresultaat is echter niet helemaal volgens verwachting, er is behoorlijk wat beschadigd, zodat er bijgeschilderd moet worden en de kitrand is erg lelijk. De afwerking is dus niet zoals je hoopt. Waarschijnlijk is dit bedrijf erg goed in glaszetten, maar voor een keuekenachterwand moet je een specialist hebben. 30/0811 Helaas wordt er wel gereageerd op referenties maar niet op gewone mails.(2 maanden geleden verzonden met foto`s van de schade) Nog steeds geen antwoord laat staan een oplossing voor onze beschadigde keuken. De foto' s spreken voor zich dus die zullen we hier binnenkort plaatsen. Jammer fouten maken mag maar deze erkennen en oplossen zou pas echt sjiek geweest zijn. Blijkbaar doet de klant er niet meer toe als het geld binnen is.

Dank voor uw reactie en zoals besproken zal eea intern worden opgelost.immers OOK voor een keukenachterwand zijn wij het aangewezen adres!echter 'n meetfoutje van 2mm is snel gemaakt,waarvoor welgemeende excuses op z'n plaats is. wellicht had u toch beter voor de niet transparante versie moeten sign is goed maar praktisch??

Reactie geplaatst 8 jun 2011
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Naarden
    Beoordeeld op 8 jun 2011
    vervangen 4x dubbelglas
    Glashandel Van Ede heeft het glas keurig volgens afspraak geplaatst. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. Goede vakman. Prettige mensen. Wij zullen hen de volgende keer weer benaderen.

profiteer nog 3 weken van het lage btw tarief op glas en bespaar 13% !! dank.

Reactie geplaatst 8 jun 2011
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 3 jun 2011
    Ramen en ventilatieroosters vervangen
    Mooi snel geleverd/gemonteerd, ik ben er blij mee. Aanrader deze mannen!

Vriendelijk dank voor uw reaktie en hoge waardering!!

Reactie geplaatst 3 jun 2011