Van Ede Glas

Van Ede Glas beoordelingen (250)

• Review door Sjaak, Woerden
    Beoordeeld op 10 mrt 2012
    enkel glas vervangen door dubbel glas 14 ramen
    Klus prima uitgevoerd. Beleefd aan de telefoon en vragen worden goed beantwoord. Dus niet agressief en niet pushen. Goede afwerking en tijdens de klus een goed contact. Ze zijn met z'n 2-en gekomen om de klus uit te voeren. Enige 2 puntjes waar ik op zou letten zijn: bij het maken van de offerte werd gezegd dat ik een rekenfout had gemaakt bij het opgeven van de maten. Het bleek echter van Van Ede zelf die een foutje had gemaakt. En in de hardhouten glaslatten zaten hier en daar kleine gaatjes van houtworm. Dat zag ik pas later bij het schilderen. Ik heb ze niet meer gebeld maar noteer het daarom hier. Verder prima voor een mooie prijs en ook goede hulp achter de PC voor het aanvragen van de glassubsidie.

Dank!

Reactie geplaatst 10 mrt 2012
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeist
    Beoordeeld op 3 mrt 2012
    Enkelglas ramen vervangen door HR++ramen
    Zij hebben bij mij een enkel glas raam vervangen door een dubbelglas. Prima vakmensen. Ze verstaan hun vak. Alle afspraken zijn nagekomen. Ze hadden alleen bij het opmeten van de ramen kunnen vertellen dat de kozijnen direct daarna geschilderd dienen te worden. Dit hadden ze pas gezegd toen ze het dubbelglas erin kwamen zetten. Dus moest ik nog hals overkoop een schilder zoeken...

Dank voor uw mooie referentie,onze glaslatten zijn extra mooi behandeld maar het geheel dient binnen enige tijd wel afgeschilderd te worden.kan best nog wachten tot de zomer.veel plezier van uw HOOG-RENDEMENT glas!! Bij volgende opdrachten kunt u ook best aangeven dat u het schilderwerk erbij wilt. Maar 3 ruiten voor 245 euro lijkt ons een SPOTPRIJSJE.

Reactie geplaatst 3 mrt 2012
  • Review door G, Amersfoort
    Beoordeeld op 3 mrt 2012

Wederom 10% goedkoper als onze collega's en 1% kwaliteit! dank.

Reactie geplaatst 3 mrt 2012
  • Review door Ralph, Nieuwerkerk aan den IJss
    Beoordeeld op 18 feb 2012
    Enkel glas volledige eengezinswoning vervangen voor dubbelglas
    Prima ervaring met dit bedrijf. Compleet woonhuis laten voorzien van dubbelglas. Dit is snel en vakkundig gedaan. 17 ruiten werden begin januari geplaatst tijdens een vliegende storm en slagregens, respect voor de werklui die stug door gingen. Kleine min punten: - daadwerkelijke prijs was hoger dan aanbod Werkspot. De m² werden door hun anders berekend. - af kitten van de ramen had wel netter gekund
    (Bewerkt op 19 feb 2012)

Dank voor deze ''late'' maar ''spontane'' reaktie! Het was inderdaad Qua weer een helse klus,vandaar waarschijnlijk niet de gebruikelijke kwaliteit maar wij komen graag nog even eea verbeteren. Aan de iets gewijzigde maatvoering kunnen we niets veranderen. We zijn heel blij dat U ons deze hoge waardering geeft!!

Reactie geplaatst 19 feb 2012
  • Review door sven, Nagele
    Beoordeeld op 26 jan 2012
    dubbel glas plaatsen
    super! snel ingemeten en ontdekt dat ik zelf een raam vergeten was en binnen 2 weken na opdracht bevestiging geplaatst is hr++ glas geworden voor een paar euro meer. de monteurs hebben netjes en snel gewerkt en het huis netjes achtergelaten zelfs met dit verschrikkelijke weer! bedankt mannen.

Kijk,daar doen we het voor,inderdaad zeer scherp geprijst,maar met zo'n referentie komen we door de krisistijd! dank u,erg vriendelijk.

Reactie geplaatst 26 jan 2012
  • Review door Danine, Amersfoort
    Beoordeeld op 23 jan 2012
    HR ++ glas plaatsen
    Goede Prijs/kwaliteit verhouding en de opdracht was na het eerste contact binnen 2 weken uitgevoerd.

U ook bedankt voor deze mooie referentie! graag tot een volgende keer.

Reactie geplaatst 23 jan 2012
  • Review door Koen, Utrecht
    Beoordeeld op 19 jan 2012

Dank!

Reactie geplaatst 19 jan 2012
  • Review door Carel, Breda
    Beoordeeld op 5 jan 2012
    16-20 stuks enkel glas vervangen voor dubbelglas HR++
    Uitstekende ervaring. Snelle planning en uitvoering, mooi en professioneel resultaat.

Dank u,erg vriendelijk deze mooie waardering!

Reactie geplaatst 5 jan 2012
  • Review door R., Nieuwegein
    Beoordeeld op 2 jan 2012
    (Bewerkt op 17 apr 2012)

Dit bewijst maar weer eens....niet altijd is de goedkoopste de beste!! dank en graag tot ziens !!

Reactie geplaatst 17 apr 2012