Sjaak, Woerden
Dank!
Reactie geplaatst 10 mrt 2012Van Ede Glas
Dank!
Reactie geplaatst 10 mrt 2012Mooie reactie!
Reactie geplaatst 5 mrt 2012Dank voor uw mooie referentie,onze glaslatten zijn extra mooi behandeld maar het geheel dient binnen enige tijd wel afgeschilderd te worden.kan best nog wachten tot de zomer.veel plezier van uw HOOG-RENDEMENT glas!! Bij volgende opdrachten kunt u ook best aangeven dat u het schilderwerk erbij wilt. Maar 3 ruiten voor 245 euro lijkt ons een SPOTPRIJSJE.
Reactie geplaatst 3 mrt 2012Wederom 10% goedkoper als onze collega's en 1% kwaliteit! dank.
Reactie geplaatst 3 mrt 2012Dank voor deze ''late'' maar ''spontane'' reaktie! Het was inderdaad Qua weer een helse klus,vandaar waarschijnlijk niet de gebruikelijke kwaliteit maar wij komen graag nog even eea verbeteren. Aan de iets gewijzigde maatvoering kunnen we niets veranderen. We zijn heel blij dat U ons deze hoge waardering geeft!!
Reactie geplaatst 19 feb 2012Kijk,daar doen we het voor,inderdaad zeer scherp geprijst,maar met zo'n referentie komen we door de krisistijd! dank u,erg vriendelijk.
Reactie geplaatst 26 jan 2012U ook bedankt voor deze mooie referentie! graag tot een volgende keer.
Reactie geplaatst 23 jan 2012Dank!
Reactie geplaatst 19 jan 2012Dank u,erg vriendelijk deze mooie waardering!
Reactie geplaatst 5 jan 2012Dit bewijst maar weer eens....niet altijd is de goedkoopste de beste!! dank en graag tot ziens !!
Reactie geplaatst 17 apr 2012