Van Dam Tuinservice

Van Dam Tuinservice beoordelingen (183)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Rijswijk
    Beoordeeld op 6 sep 2011
    Ouderhoudsbeurt tuin
    De heer Van Dam heeft mijn tuin mooi opgeknapt. Zijn dienstverlening is van top kwaliteit, hij maakt duidelijke afspraken, komt afspraken na, houdt zich aan de planning en vooral denkt veel mee. Ik vond hem een aardige en hardwerkende mens, die keurig werk verricht. Een aanrader. Zodra ik weer een hulp nodig hebt voor mijn tuin, ga ik hem direct benaderen.
  • Review door Ceyda, Den Haag
    Beoordeeld op 25 aug 2011
    Coniferen snoeien
    Zeer aardige man, werkt professioneel en komt zijn afspraken na. Wij waren zeer tevreden over hem!
  • Review door Marcel, Den Haag
    Beoordeeld op 22 aug 2011
    Coniferen rondom snoeien en toppen
    Meneer van Dam is een keurige tuinman. Hij komt op tijd en werkt erg hard. Ook heeft hij alle takken netjes opgeruimd en de tuin aangeveegd. Kortom waar voor uw geld.
  • Review door dsjjj, Wassenaar
    Beoordeeld op 22 aug 2011
    licht tuinonderhoud
    De heer Van Dam heeft onze tuin goed onderhanden genomen en het verwachtte resultaat binnen redelijke tijd geleverd. Netjes en met een goed oog voor detail. Dank.
  • Review door adinda, Rotterdam
    Beoordeeld op 16 aug 2011
    Snoeien coniferen, onkruid weghalen
    Herman van Dam was snel, vakkundig en deed waar die voor kwam, gooide zelfs nog als extra een zak zand over de tegels waar nogal wat gaten tussen zaten, een aanrader!
  • Review door Hanneke, Rotterdam
    Beoordeeld op 17 jul 2011
    groot tuinonderhoud
    We hebben dhr. Van Dam gevonden via Werkspot.nl. Dit was onze eerste ervaring met Werkspot. Dhr. Van Dam heeft onze tuin fantastisch opgeknapt! Het maken van de afspraak verliep vlot en erg prettig, dhr. Van Dam was ruim op tijd en heeft keihard doorgewerkt. In 5 uur heeft hij van een onoverzichtelijke, rommelige tuin een fijne. lichte en overzichtelijke plek gemaakt waar wij nu graag zijn. Hij heeft veel tips gegeven en was zeer vriendelijk. Ook heeft hij mijn plantjes verpoot en een klein moestuintje aangelegd. Ook het verwijderen van de hardnekkige bamboe was geen enkel probleem voor deze vriendelijke man die ik zeer zeker kan aanraden en met wie wij contact zullen houden voor verder tuinonderhoud.
  • Review door R.P., Rotterdam
    Beoordeeld op 14 jun 2011
    Tuingrond vrijmaken
    De heren hebben goed werk geleverd en snel. Afspraak was snel gemaakt. Overleg loopt soepel.
  • Review door Ronald, Rotterdam
    Beoordeeld op 18 mei 2011
    Voortuin en achtertuin bijhouden
    De heer van Dam heeft prima onderhoud op mijn voor-en achtertuin uitgevoerd. Hij werkt snel, netjes en nauwkeurig.Graag volgende keer weer!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 15 mei 2011
    Voorjaarsonderhoud tuin
    Uitstekend werk geleverd, op tijd en volgens afspraak. Vriendelijke vakman die meedenkt hoe zaken gedaan moeten worden.
  • Review door AAM, Zoetermeer
    Beoordeeld op 4 apr 2011
    Plaatsen van een heg
    De heer van Dam heeft de heg netjes geplaatst op de door ons afgesproken dag en tijd. Tevens heeft hij na de werkzaamheden de zaak weer netjes achtergelaten. Goede prijs kwaliteit verhouding. Een aanrader

bedankt voor u cijferbeoordeling, ik ben erg trots op dat deze opdracht uitstekend is verlopen ! ook dat jullie samen als buren komende jaren plezier van geniet van deze coniferenheining . met vr.groeten herman

Reactie geplaatst 4 apr 2011