Van Dam Tuinservice

Van Dam Tuinservice beoordelingen (183)

• Review door Ricco, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 28 aug 2015
    verwijderen onkruid (betegelde) tuin en verwijderen struiken
    Alles is uitstekend gegaan. Alle struiken weg, al het onkruid weg. Hij heeft nog wat plantenbakken meegenomen waar ik van af wilde. Perfect. Het heeft er nog nooit zo goed uitgezien.
  • Review door Renée, Dordrecht
    Beoordeeld op 20 aug 2015
    Haag snoeien en onkruid weghalen; tuinafval afvoeren
    Mijn ervaring met Herman van Van Dam Tuinservice zijn zeer positief. Hij was ruim op tijd en werkte hard, kundig en keurig. Hij deed meer dan was afgesproken en heeft duidelijk hart voor zijn vak. Herman is bovendien een fijne en vriendelijke persoonlijkheid. Ik hoop hem te behouden voor het onderhoud van mijn tuin. Voor het najaar hebben we al een tweede klus afgesproken. Mijn eerste ervaring met Werkspot is door deze ervaring ook zeer positief.
  • Review door Elly, Reeuwijk
    Beoordeeld op 22 jun 2015
    Onkruid en enkele struiken eruit, aarde aanvullen, haagbeuk snoeien...
    Herman was op tijd en heeft de hele klus keurig uitgevoerd. Het is een gezellige man, waarmee je makkelijk kunt overleggen. Wij zijn blij met onze opgeknapte tuin en hebben een afspraak gemaakt voor okt/nov. Er komt dan een vervolg, waarbij diverse planten waren overgeplaatst, dit kan nu niet gebeuren ivm de droogte en er zal dan wel weer gesnoeid en geknipt moeten worden.
  • Review door Gerdien, Houten
    Beoordeeld op 4 mrt 2015
    Plataan snoeien en licht onderhoud na de winter
    Wij hebben Herman ingeschakeld om onze voor en achtertuin weer klaar te maken voor de komenden lente. Iets waar wij zelf geen tijd voor hebben. In onze tuin lag enorm veel blad van de plataan, in de borders en op het grind Ook de plataan moest gesnoeid worden. Daarnaast heeft hij nog een heel klein stukje betegeld. Herman werkt hard en snel en de tuin ligt er nu weer opgeruimd en netjes bij.
  • Review door Bart, Ter Aar
    Beoordeeld op 23 feb 2015
    Tuinonderhoud
    Herman heeft bij ons vooral snoeiwerk gedaan. Hij is een harde werker. Alle afspraken werden keurig nagekomen en hij heeft een berg werk verzet. Daarnaast toonde hij goede initiatieven en konden wij prima overleggen wat wel en niet nodig was. Wij zijn zeer tevreden en gaan zeker weer gebruik van Herman zijn diensten maken!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gouda
    Beoordeeld op 2 feb 2015
    Maaien en snoeien
    Harde werker, prettige man.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 13 jan 2015
    flink snoeien treurwilg.
    Snel en goed gesnoeid voor een mooie prijs.