Tuinservice John van Essen

Tuinservice John van Essen beoordelingen (19)

• Review door Henri, Zutphen
    Beoordeeld op 17 jan 2013
    aanleg kleinere tuin
    John is een prima vakman die meedenkt en de zaken goed organiseert. Hij kent mensen die bijvoorbeeld met machines als een Bobcat komen werken en dat is prettig, net als bij een groot bedrijf.En hij nam alle afgegraven grond en rommel zelf mee Qua kosten vond ik het ook meevallen, zelfs goedkoop, zeker als ik bedenk dat John al het materiaal en de planten leverde en aanlegde. Goed vind ik ook dat als het eens tegenzit John opgewekt blijft en het zonder extra kosten in orde maakt. Kortom, u kzunt gerust met HJohn in zee.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 15 okt 2012
    Tuin aanleggen
    Goede prijs-kwaliteit verhouding en prima communicatie. De tuin is precies zo geworden als ik hem graag wilde, ik zie uit naar komend voorjaar/komende zomer als ik weer veel buiten kan genieten van de tuin.
  • Review door j.j, Deventer
    Beoordeeld op 21 mei 2012
    tuinzitje groter maken
    Het is een bijzondere goede vakman, waarmee je goed kunt overleggen. Echt het aanraden waard.
  • Review door Rachel, Apeldoorn
    Beoordeeld op 16 nov 2011
    topper gezocht voor divers snoeiwerk
    Uistekende ervaring met John van Essen! Komt eerst langs voor een offerte, komt afspraken na, verschijnt op tijd en laat een prima gesnoeide tuin bij ons achter. In het voorjaar nemen wij weer contact met John op voor een vervolgopdracht!
  • Review door Mariette, Apeldoorn
    Beoordeeld op 2 nov 2011
    Tuinman gezocht voor tuinonderhoud
    Het onderhoud van de tuin is prima uitgevoerd. De tuin ligt er weer netjes bij, bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Deventer
    Beoordeeld op 11 apr 2011
    Klein onderhoud tuin
    Prima service, ruim binnen de afgesproken tijd uitgevoerd en resultaat naar tevredenheid.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Markelo
    Beoordeeld op 7 dec 2010
    winterbeurt
    Alles volgens afspraak verlopen,harde serieuze werker. Ik ben dan ook zeer tevreden.