Technisch Installatie buro Martin

Technisch Installatie buro Martin beoordelingen (312)

• Review door W., Amsterdam
    Beoordeeld op 18 dec 2010
    Installatie Bosch HR Compact ketel & verwijderen radiator
    Je weet pas wat je hebt aan een goeie vakman zodra zich een 'probleem' voordoet. 'Klusmart' Martin is de joviale vakman met vlotte babbel en dat is leuk & aardig zolang alles goed gaat. Maar in het geval van een onvoorzien probleem, weet je wat je aan zo iemand hebt. Er zijn genoeg mensen die goede ervaringen hebben met Klusmart Martin, mijn ervaring met hem was ronduit waardeloos. Achteraf heb ik spijt dat ik hem de klus heb laten doen. Klusmart heeft een nieuwe CV ketel opgehangen & aangesloten, de oude verwijderd. Prijs leek me aanvankelijk wel redelijk maar ik moest dan wel de hele dag stand-by blijven om hem te assisteren. Geen probleem. Klus nam uiteindelijk 1,5 dag ipv de geplande dag - ook geen probleem. Aan het eind van de klus was het duidelijk dat Martin er niet zo'n zin meer in had. Toen de thermostaat geinstalleerd moest worden, wilde hij zich zo snel mogelijk uit de voeten maken ("Mijnheer, U heeft hier een prachtige handleiding, gaat U er maar eens goed voor zitten", bla bla..). Tot overmaat van ramp had hij de waterafvoer van de CV op de zoldervloer geplaatst in plaats van tegen de zijmuur - niet handig als je weet dat de vloer - vooraf besproken! - opengezaagd gaat worden i.v.m. het plaatsen van een trap. Ik gaf 'm wat respijt, wilde eerst contact met het trapzaagbedrijf hebben voordat ik kon zeggen of het idd een probleem zou zijn. Dat bleek het geval. Na een aantal onbeantwoorde voicemail berichten belde hij eindelijk eens terug en we maakten een afspraak om het probleem te verhelpen. Ik ging er van uit dat het binnen de oorspronkelijke prijs zou worden gedaan, maar Martin zag dat anders: aan het einde van de dag had ik meteen een nieuwe rekening (lekker vlot!), waar ik in ieder geval het arbeidsloon van weigerde te vergoeden (ik heb uiteindelijk een deel betaald om van z'n gezeur af te zijn - heb ik nog spijt van) Waardeloze service, dus. Hoewel de ketel het prima doet, is de thermostaat nog altijd niet goed geinstalleerd - het is duidelijk dat hij hier z'n vingers niet aan wilde branden, dat ging allemaal boven z'n pet (op zich begrijpelijk, maar had het graag van te voren willen horen). De service-kaart voor de garantie op m'n ketel zou hij voor mij opsturen zodra hij z'n Klusmart stempeltje had gezet, maar heeft hij nooit gedaan.

geachte heer de garantie kaart is wel zeker opgestuurd naar bosch ,hier voor kunt u bellen naar bosch. de afvoer ging u mee akkoord ,als dit veranderd moet worden moet dit betaald worden . ik heb u toendertijd gezegd als u mij helpt de ketel naar beneden te tillen en helpt met de dak doorvoer i.v.m dat ik dan geen 2e man hoeft mee te nemen dit om de kosten beperkt tehouden, met dit ging u akkoord. dus de hele dag sandby klopt niet. de klok thermostaat die u had aangeleverd bij warmte service vandaan die u achter af ook niet konden helpen ,ik zou dit voor u uitzoeken maar dit is mij geheel ontschoten . door de mis communicatie van de afvoer van de ketel deel ik u mij oprechte excuus aan . de rode 2 vindt ik dan ook niet oprecht. wat het lezen van de gebruiks aanwijzing betreft raad ik dit iedereen aan . bij deze wil ik u bedanken voor de snelle referentie na 5 en 1/2 maand later mvg

Reactie geplaatst 18 dec 2010
  • Review door Miluska, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 dec 2010
    Installeren ketel
    Martin reageerde heel snel op mijn contactaanvraag en kon eigenlijk direct langskomen om het werk op te nemen. Martin is erg flexibel en kon de opdracht op korte termijn inplannen. Mijn ketel is zeer professioneel vervangen en ik zit er nu lekker warm bij. De oude ketel zou in een ander huis komen te hangen en omdat mijn ervaring met Martin top was, heeft hij ook deze opdracht uitgevoerd. Het was geen probleem voor hem om ook daar eerst even te komen kijken. Een week later waren beide woningen voorzien van een nieuwe ketel.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 13 dec 2010
    HRE CV ketel instaleren
    Martin komt eerst langs om de klus op te nemen. Hier had Martin al direct wat handige tips voor onze verbouwing/voor bereiding op de klus. De klus is zeer professioneel uitgevoerd en binnen de tijd die Martin had ingeschat. Naast een vakman is het met Martin ook nog eens gezellig. Als ik weer wat heb Is Martin zeker weer van harte welkom! Een aanrader!
  • Review door richard, Hoofddorp
    Beoordeeld op 12 dec 2010
    SPOED / waterleidingen repareren
    Op zondag hebben ze voor mij een spoedklus gedaan nl. vervangen waterleidingen en CV (stuk wegens sloopwerk), omdat maandag dan de vloer gelegd zou kunnen worden. Topservice, netjes, snel en superflexibel. Deze man laat je niet zitten. wat mij betreft een cijfer 11.
    Beoordeeld op 12 dec 2010
    Vervangen douchekraan + afvoerplug
    Martin heeft bij mij een douchekraan en afvoerplug vervangen. Uitstekend werk verricht! We hadden afgesproken dat ik voor het materiaal zou zorgen. Tijdens het werk bleek toch dat er een aantal extra tussenstukken ontbraken. Voor Martin was dit geen probleem, sommige had hij bij zich, andere ging hij zelf meteen ophalen bij de Warmteservice in de buurt. Hiervoor geen extra kosten, zelfs niet voor het materiaal zelf! Achteraf een net factuur per email, met 6 maanden garantie. Als ik weer een klus heb, neem ik zeker weer contact met Martin op!
    Beoordeeld op 11 dec 2010
    Uitrekenen benodigde capaciteit en vervangen 2 radiatoren
    Martin heeft - na eerder uitgebreid de tijd genomen te hebben om e.e.a. uit te rekenen - van de week drie oude en ontoereikende radiatoren verwijderd en daar andere voor geplaatst waarvan één 'normale' vertikaal en ik kan niet anders concluderen dan dat Martin top is! Het is een hardwerkende en gezellige vakman die meedenkt, doet wat hij toezegt en van alle markten thuis is, ook als het door onvoorziene tegenvallers anders loopt dan gepland. Een afspraak was snel gemaakt en - ook fijn voor iemand zonder auto - hij nam alle oude troep ook weer mee en liet het huis schoon achter. De allergoedkoopste is hij niet, maar je krijgt 100 % waar voor je geld. Bij een volgende loodgieter-iets is hij op zeker de eerste die ik bel.
  • Review door Romke, Amsterdam
    Beoordeeld op 4 dec 2010
    Monteren van 1 radiator en 7 thermostaatkranen
    Fantastisch werk geleverd. Martin kwam van tevoren de situatie bekijken, stuurde dezelfde dag nog een offerte en kwam zelfs op zaterdag om het werk uit te voeren. Zeer vakkundig en een heel plezierige man om over de vloer te hebben. Volgende keer vraag ik hem weer!

Bij deze wil ik de heer Jonker hartelijk bedanken voor zijn referentie en voor dit gedicht: Voor Martin, Is de winter ingevallen, maar de verwarming die is stuk? Moet je Martin snel gaan bellen, Hij is geluk bij een ongeluk. De kelder blank, een lekke goot, Snelle hulp is waarop je wacht Deze man is je redder in nood 's Avonds laat, zelfs in de nacht Voor niet te veel poen Klaart hij elke klus Het enige dat hij niet kan doen Dat is het fixen van zijn bus Van Piet Bedankt Piet!!

Reactie geplaatst 4 dec 2010
  • Review door Reyer, Amsterdam
    Beoordeeld op 2 dec 2010
    kraan plaatsen
    Martin is een vakman! Hij heeft ons vakkundig en snel geholpen. Ik raad hem van harte aan voor alle loodgieter- en keukeninstallatie klussen.
    Beoordeeld op 18 nov 2010
    Gaskachel + keukengeiser controleren
    Martin is echt een vakman. Hij komt eerst kijken en denkt met je mee. Hij heeft zelfs geholpen de hele keuken te verwijderen en deze af te voeren. Bij eventuele problemen neemt hij zelf contact op en komt desnoods buiten werktijden om het zo snel mogelijk op te lossen! Top!
  • Review door cees, Alkmaar
    Beoordeeld op 15 nov 2010
    Plaatsen CV ketel en plaatsen/aansluiten radiatoren
    Wij zijn ontzettend blij met Mart. Het is altijd maar afwachten of je de juiste vakman binnen haalt. En bij Mart ben je aan het juiste adres. Als komt voor elkaar zoals jij het wilt hebben binnen de planning en binnen budget. Een aanrader!