stuntenmetplinten.nl

stuntenmetplinten.nl beoordelingen (54)

• Review door Hanny, Nijmegen
    Beoordeeld op 20 jul 2017
    plinten vervangen
    Ik ben erg tevreden over Eric , een echte vakman die snel, netjes en vakkundig werkt. Ik heb te lang gewacht met de bouwplinten vervangen, ik zag op tegen het gedoe maar het is het meer dan waard. De bovenverdieping ziet er superstrak uit nu. Blij dat ik het gedaan heb!
  • Review door Harald, Warmond
  • Review door Mark, Hellevoetsluis
    Plinten leggen
    Eric heeft mijn gehele huis(14/7/17) voorzien van hoge plinten, keurig netjes en is een onwijs aardige man. Voor iedereen die zijn of haar plinten wil laten doen, dit is een aanrader!!
  • Review door Jorgen, Berkel en Rodenrijs
    Plinten plaatsen nieuwbouw
    Goede communicatie. Alles verliep professioneel en de plinten zijn snel en goed gelegd. Erg blij mee!
  • Review door M.A., Uitgeest
    Beoordeeld op 3 jul 2017
    Plinten plaatsen woonkamer
    In november 2016 door Eric plinten laten plaatsen in de woonkamer. Nog steeds iedere dag blij mee! Het is 'the finishing touch'. De hoeken prachtig in verstek en kwaliteit is super (werkt ook erg netjes). Verder is Eric erg prettig in de omgang en ik was héél blij dat hij zo snel kon komen om de plinten te plaatsen. Geweldige service!
  • Review door Yvonne, Rijswijk
    Beoordeeld op 19 jun 2017
    Plinten plaatsen
    Wat een metamorfose in zo'n korte tijd. Eric werkt snel en netjes. Type "niet lullen maar poetsen". Teveel berekend materiaal werd ongevraagd verrekend. Mooi werk voor een prima prijs!
  • Review door mark, Roermond
    Beoordeeld op 18 jun 2017
    plinten plaatsen
    Heel snel en netjes gewerkt. denkt met je mee. ik kan hem zeker aanbevelen. Het was een klus voor het plaatsen van plinten in een paar slaapkamers, gangen en wat andere ruimtes.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwijndrecht
    Beoordeeld op 8 jun 2017
    Hoge plinten plaatsen +- 70 meter
    Meer dan tevreden met onze nieuwe plinten! Eric heeft ze netjes en snel geplaatst en voor een mooie prijs. Daarnaast is hij gewoon een erg prettig persoon. De eerste die onze nieuwsgierige peuters niet in de weg vond vond lopen maar ze gewoon overal bij betrok. Prachtig! Eric, bedankt!
  • Review door José, Ouderkerk aan den IJssel
    Beoordeeld op 1 jun 2017
    Hoge witte muurplinten plaatsen
    Helemaal blij met mijn nieuwe plinten. Contact was heel vlot.