Stretch Services

Stretch Services beoordelingen (834)

Beoordeeld op 25 sep 2019
    Schoonmaak buitenkant dakgoot, voorgevel.
    Echt top. Super snelle reactie en perfect geholpen. Hier word ik echt blij van. Bedankt!!!
  • Review door Drent, Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 9 sep 2019
    Schoonmaak dak: Puntdak; Twee of meer verdiepingen
    Zeer snelle service. Marcel is op dezelfde dag nog langs geweest en heeft samen met collega vlot de dakgoot schoongemaakt en de verstopping verwijderd.
    Beoordeeld op 21 aug 2019
    Schoonmaak dak: Puntdak; Twee of meer verdiepingen
    Marcel is een aardige man en professioneel, kon de klus niet in 1 dag klaren en kwam de volgende ochtend terug om de klus te klaren, erg tevreden de dakgoten voor en achter zijn " Spic en Span " bedankt Marcel. P.S. Ik heb de rekening dezelfde dag betaald, want ik vindt dat zelfstandigen kunnen en mogen niet weken op hun geld wachten, ook zij moeten rekeningen betalen. Gezi.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 20 aug 2019
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bergschenhoek
    Beoordeeld op 20 aug 2019
    Schoonmaak dak: Puntdak; Eén verdieping
    Prettig om contact mee te hebben. Alles snel en netjes geregeld.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zevenhoven
    Beoordeeld op 19 aug 2019
    Schoonmaak dak: dakkapel; Twee of meer verdiepingen
    Echt super!!! zelden zoveel service gezien. Na het afspreken van de prijs voor het reinigen van de dakkapel (heel schappelijk) heeft Marcel de schuifpui, ramen op de eerste verdieping EN de dakgoot schoongemaakt. en dat allemaal zonder extra kosten in rekening te brengen. Waar maak je dat nog mee.?! communicatie verliep soepel en binnen een week werd ik ingepland!. ik raad Stretch Service van harte aan!
  • Review door Elisabeth, Hoofddorp
    Beoordeeld op 19 aug 2019
    Schoonmaak dak: Puntdak; Twee of meer verdiepingen
    Snel gereageerd, kwam netjes op tijd en handelde het vlug af! Zeer tevreden met het resultaat! Aanrader!