Stretch Services

Stretch Services beoordelingen (833)

• Review door Danny, Bennebroek
    Beoordeeld op 17 apr 2026
    Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen: 6 m; Installeren, V...
    Vanaf het eerste contact t/m de afhandeling van de klus super tevreden. Kan Stretch Service (Marcel) iedereen aanbevelen. Bij mij heeft Marcel de regenpijpen vervangen voor Zink.

Dankjewel voor de review Danny. Heel graag de opdracht voor je uitgevoerd en fijn om te horen dat je zo tevreden bent.

Reactie geplaatst 18 apr 2026
  • Review door Thierry, Rozenburg
    Beoordeeld op 15 apr 2026
    Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen: Vervangen, Repareren
    Duidelijke communicatie, heeft de klus snel verholpen en meer. Hij heeft mij ook nog advies gegeven voor andere werkzaamheden, dus lang verhaal kort; een hele beleefde en goede vakman.

Met veel plezier de opdracht uitgevoerd Thierry. Dankjewel voor de review en heel graag gedaan.

Reactie geplaatst 18 apr 2026
  • Review door olijkan, Badhoevedorp
    Beoordeeld op 9 apr 2026
    Diverse kleine klussen: Onderhoud; Dakgoten
    Zeer betrouwbare vakman. Heeft onze klus naar tevredenheid gerepareerd. Zeer goede service.

Dankjewel voor de mooie review en ik heb de opdracht heel graag voor je uitgevoerd en we hebben elkaar ondanks weer gesproken voor een nieuwe opdracht. Heel fijn weekend en fijn dat je tevreden bent

Reactie geplaatst 10 apr 2026
  • Review door Elly, Bilthoven
    Beoordeeld op 7 apr 2026
    Diverse kleine klussen: schoonmaken lang en smal balkon. Planten ui...
    Mijn balkon is schoongemaakt en ziet er weer top uit. Harde werker. Ben superblij en kan er weer tegen👌👌
    (Bewerkt op 8 apr 2026)

Dankjewel voor de review Elly en ik heb het heel graag gedaan voor je nu weer lekker genieten van je mooie balkon. hartelijke groet, Marcel Stretch Services

Reactie geplaatst 8 apr 2026
  • Review door Ruben, Delft
    Beoordeeld op 5 apr 2026
    Diverse kleine klussen: Reparaties; Dakgoten
    Snel, goede reparatie, volgens afspraak. Soepele communicatie.

Heel graag gedaan Ruben. Met vriendelijke groet, Marcel

Reactie geplaatst 6 apr 2026
  • Review door Wouter, Velsen-Zuid
    Beoordeeld op 4 apr 2026
    Diverse kleine klussen: Reparaties; Dakgoten
    De regenpijp van de garage moest vervangen worden. Marcel reageerde snel op de aanvraag, communiceerde duidelijk, dacht mee voor de beste oplossing en heeft de klus snel en naar tevredenheid uitgevoerd. Zal hem zeker weer vragen.

Dankjewel voor de review Wouter en heel graag gedaan

Reactie geplaatst 5 apr 2026
  • Review door Jogchum Zijlstra, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 1 apr 2026
    Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen: 10 m; Vervangen
    Prima werk afgeleverd. Duidelijke communicatie. Prettig contact. Kortom, zal hem direct benaderen als zich een volgende klus aandient.

Met veel plezier de opdracht voor u uitgevoerd en blij om te horen dat u tevreden bent

Reactie geplaatst 5 apr 2026
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Purmerend
    Beoordeeld op 30 mrt 2026
    Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 12 m²; Dakgoten; 2x...
    Vriendelijk. Bereikbaar. Snelle en volledige reacties. Meedenken. Snel beschikbaar. Werkend alternatief aangeboden bij een onvoorzien probleem, en de klus uiteindelijk naar volle tevredenheid uitgevoerd. kortom: aanrader.