Stobbefrezen.nl

Stobbefrezen.nl beoordelingen (106)

• Review door Jurriaan, Assendelft
    Beoordeeld op 30 jun 2020
    Tuin: Boomstronk verwijderen; 1 boom
    Snelle reactie, alles volgens afspraak en een goede prijs! Een aanrader dus!
  • Review door Wilmar, Amsterdam
    Beoordeeld op 29 jun 2020
    Tuin: Boomstronk verwijderen; 2 bomen
    Helemaal goed, flexibel, vriendelijk, vakkundig, veilig. Ik ga hem op het tuinencomplex van harte aanbevelen, zoveel mensen zitten jarenlang te balen van of klungelen met zoiets. Maar als je met een paar van die dingen zit (en je buren ook) is het prima betaalbaar en zo gepiept. En heel ontspannen, vriendelijk en met respect voor de omgeving uitgevoerd. Het is wel even lawaai, maar dan is het ook klaar. En topvakman, serieus.
  • Review door Vijay, Almere
    Beoordeeld op 26 mei 2020
    Tuin: Boomstronk verwijderen; 1 boom
    Snel geholpen, komt netjes op de afgesproken tijd met professionele machine. Ik zou hem zeker aanbevelen.
  • Review door Hans, Naarden
    Beoordeeld op 18 mei 2020
    Tuin: Boomstronk verwijderen; 1 boom
    Alles correct verlopen en niet moeilijk om een stronkje een paar meter verderop ook mee te nemen. Top!
  • Review door John, Leiderdorp
    Beoordeeld op 14 mei 2020
    Tuin: Boomstronk verwijderen; 1 boom
    Deze klus na op werkspot gezet te hebben dezelfde dag een nette reactie gekregen van René met een prijsvoorstel. Goed contact gehouden en een duidelijke dag en tijd af kunnen spreken, waar aan gehouden is. Dezelfde week nog de boomstronk met wortels kunnen verwijderen. Alles netjes weggewerkt, ik kan René van harte aanbevelen.