Stobbefrezen.nl

Stobbefrezen.nl beoordelingen (106)

• Review door Nita, Koog aan de Zaan
    Beoordeeld op 24 apr 2017
    Twee struiken uitgraven
    snelle reactie- vlotte communicatie en werk vlot uitgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heemstede
    Beoordeeld op 21 apr 2017
  • Review door Fam., Mijdrecht
    Beoordeeld op 9 apr 2017
    Uitfreezen van boomstronk in tuin
    Rene kwam keurig op tijd en deed zeer efficiënt zijn werk. Boomstronk is perfect uitgefreesd. Kortom, prima werk geleverd!
  • Review door Cleo, Landsmeer
    Beoordeeld op 30 mrt 2017
    Wegfrezen 3 boomstronken
    René kon dezelfde dag al komen en heeft naast het wegfrezen van onze boomstronken ook nog onze wilg geknot en ons geholpen met het weghalen van een hekwerk. Top, bedankt René!
  • Review door Markowsi, Bloemendaal
    Beoordeeld op 28 mrt 2017
    Boomstronk verwijderen
    Wat een ontzettende goede kerel, en nog vakman ook. Ongekend beest van een machine neemt hij mee, meedenken, meerwerk alles komt goed! Niet klagen gewoon werken, Een echte aanrader, waren er maar meer zoals René!
  • Review door Doura, Haarlem
    Beoordeeld op 22 mrt 2017
    Boomstronk verwijderen
    Een Top ervaring! Netjes gewerkt, een echte vakman!
  • Review door Erik, Den Haag
    Beoordeeld op 17 feb 2017
    Boomstronk wegfrezen
    Goede communicatie. Werk top uitgevoerd. Komt afspraken na. Zou Rene weer inhuren . Gewoon goed
  • Review door Sven, Hoorn
    Beoordeeld op 17 feb 2017
    Boom / Boomstronk zo diep mogelijk onder de grond weg halen
    Aanrader! Rene vriendelijk en duidelijk in zijn communicatie. Belde zelf van te voren, dat hij er aan kwam en er rond bepaalde tijdstip zou zijn. Stronk eerst keurig verder ingekort, daarna met stobbenfrees zo goed als kon helemaal weg gehaald. Tevens een ander boompje die we hadden staan zonder pardon om gehaald en ook wortels weg gefreesd. Wat helemaal opviel en netjes vond, dat hij een schot tussen gat waar hij moet frezen en het huis in zet, om ergste rond spattende hout delen tegen te gaan! Keurig gat dicht geschept, stronk meegenomen, alles aangeveegd. Niks op aan te merken en zijn heel erg tevreden met hem.
  • Review door nike, Assendelft
    Beoordeeld op 14 feb 2017
    1,5 Stobbe verwijderen
    Rene heeft Werkzaamheden keurig uitgevoerd. Zelf wat extra dingen gedaan. Netjes alles aangeveegd Een aanrader!