Slimcoating

Slimcoating beoordelingen (136)

• Review door Tom, Didam
    Beoordeeld op 1 aug 2017
    Dakdekken
    Ik wilde mijn platte dak vervangen van in totaal 70m2. Dit omdat ik al een jaar kamp met een hardnekkige lekkage. Verschillende dakdekkers hadden hun kunsten er al op los gelaten, echter lekte het platte dak nog steeds. Ik had de klus op werkspot gezet en Maik van Slim Coating reageerde flot. Andere bedrijven reageerden ook, echter wilden allemaal eerst langs komen om het dak te bekijken alvorens zij een prijsindicatie konden geven. Maik van Slim Coating hoefde niet te kijken naar het dak, want hij had gewoon een vierkantemeter prijs en daarmee kwam hij op een scherpe totaal prijs. Maik van Slim Coating en zijn collega's kwamen heel vriendelijk, betrouwbaar en vakkundig over. Maik heeft de klus vakkundig en snel geklaard zonder gezeur, tegen een scherpe prijs. Tevens denken de vakkundige mannen ook mee in het hele traject. Uit eindelijk heb ik 70m2 platdak opnieuw laten dakdekken, een loodslab laten vervangen en rondom het platte dak plastisol afdek kappen laten plaatsen. Met als resultaat dat het Maik van Slim Coating wel gelukt is om het platte dak dicht te krijgen. Ik ben zeer tevreden over Slim Coating en zal het bedrijf ook zeker in de toekomst aanprijzen bij derden of bij eigen volgende projecten. Slim Coating als nog hartelijk dank voor het afleveren van het goede werk!
  • Review door Harry, Cuijk
    Beoordeeld op 16 mei 2017
    Nieuw dakleer dakkapel
    Ze hadden de klus goed gemaakt in een halve dag. Erg goed werk en leuke jongens. Zeker aan te raden
  • Review door Henk, Winterswijk
    Beoordeeld op 16 mei 2017
  • Review door Johan, Genemuiden
    Beoordeeld op 6 mei 2017
    40 M2 dagbedekking contr. en nieuwe laag aanbrengen. 22 jaar oud. P...
    Prima bedrijf. Goede comunicatie toen bleek dat de door mij doorgegeven meters niet klopten. Samen alles nagemeten en nieuwe eerlijke prijs afgesproken. Mike moest daarvoor wel extra rit naar Zwoĺle maken. Keurig werk en toch alles op dezelfde dag klaar. Klasse!
  • Review door denise, Coevorden
    Beoordeeld op 27 mrt 2017
    Vervangen plat dak circa 135 m2
    Nieuw dakleer laten plaatsen i.v.m. lekkage door deze vakkundige mannen op groot plat dak. Ontzettend harde werkers en wij kunnen geen betere dakdekkers aanraden! Zeer professioneel, meedenkend, zeer mooie afwerking en top service geleverd! Verhouding prijs-kwaliteit uitstekend. Helaas kunnen we niet hoger dan een 10 geven.
  • Review door Marc, Elburg
    Beoordeeld op 19 feb 2017
    Dakdekken 2 garages 46m2
    Bij ons heeft Slimcoating 46m2 dakbedekking ontvangen en een aantal meters loodslab vervangen. Alles via de telefoon besproken. Uiteindelijk lag het dak halverwege de middag op het dak en was alles net afgewerkt en opgeruimd. Mannen van Slimcoating hebben mooi werk geleverd en belangrijker dat de prijs die telefonisch was doorgeven ook exact overeen kwam met de afrekening. Mijn buren en ik kunnen Slimcoating zeer aanbevelen.
  • Review door Rene, Duiven
    Beoordeeld op 8 feb 2017
    Dak opnieuw bedekken dakkapel
    Spoedklus geplaatst vanwege lekkage aan het dak. De heren van Slimcoating konden de volgende dag al de dakbedekking repareren. Super kwaliteit, hele aardige mensen, top communicatie en er wordt goed meegedacht voor een zeer scherpe prijs! Zeker een aanrader.