ROOS INSTALLATIE TECHNIEK B.V.

ROOS INSTALLATIE TECHNIEK B.V. beoordelingen (41)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 28 apr 2010
    HR Ketel Onderhoud in Hoofddorp
    Meneer Roos heeft ons erg goed geholpen. Hij legt alles rustig uit en hij is geduldig. Ik zal hem zeker voortaan lastig vallen voor mijn ketel onderhoud.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beinsdorp
    Beoordeeld op 27 apr 2010
    Jong gezin wil warmte, Beinsdorp
    helemaal tevreden, toppie
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 24 apr 2010
    reparatie WTW
    Heeft de reparatie goed en vlot uitgevoerd en heeft service nog hoog in het vaandel staan. Sympathieke en eerlijke man. Prijs viel een beetje tegen, dat is echter te wijten aan de dure onderdelen. Wij hebben dhr. Roos ook om een offerte voor het onderhoud voor de CV en WTW gevraagd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 23 apr 2010
    vervangen van een regelaar van een radiator
    Perfect werk en snel uitgevoerd. Peter denkt goed mee over andere projecten in het huis.
    Beoordeeld op 29 mrt 2010
    vervangen 2 cv-ketels in twee buurhuizen
    Wij zijn zeer kritische consumenten, maar over Peter Roos zijn we meer dan tevreden. Het werk is perfect uitgevoerd, snel, nauwkeurig en zonder troep achter te laten, Peter Roos is echt een vakman. Bovendien is hij een bijzonder (klant)vriendelijke en betrouwbare man, die tegen een zeer scherpe prijs werkt. Wij gaan het periodiek onderhoud ook door hem laten uitvoeren. Dat Peter Roos de jaarlijkse controle desgewenst ’s avonds komt uitvoeren (“dan hoeft u geen vrij te nemen van uw werk”) was een leuke extra verrassing. Van harte aanbevolen! (Judith Nelemans)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 8 mrt 2010
    hr ketel vervangen
    Op vrijdag begon onze cv te lekken. Aangezien het al een oudje was, hebben we direct maar besloten een nieuwe te nemen en de opdracht hier op werkspot te plaatsen. We wilden wel een vakman, geen klusbedrijf en iemand die snel kon handelen. Bij Peter Roos zijn we heel goed terecht gekomen. Op zaterdag telefonisch contact, een aantal modellen per mail voorgesteld gekregen en een mondelinge toelichting en op maandag is de cv geplaatst. Alles netjes afgewerkt, oude materialen weer mee, snel en goed werk! Zeker een aanrader!
    (Bewerkt op 18 mei 2025)
    Beoordeeld op 27 feb 2010
    Jaarlijks Onderhoud CV, Utrecht
    Wij zeer tevreden met diensten van Peter Roos, die het probleem uiteindelijk wél heeft opgelost. Dit in tegenstelling tot 2 eerdere monteurs van andere bedrijven. Hij kent veel ketelmerken en types samen met hun gebreken. Ons probleem was routine voor hem, omdat het een bekend probleem is bij Remeha ketels uit dat jaar. Peter heeft kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel staan. Hij kon zelfs ’s avonds nog komen om de CV te bekijken, het was 5 januari 2010 en dus echt koud thuis. Wij waren daar echt erg blij mee, 10° in je woonkamer in de kerstvakantie is niet leuk. Peter bezit moderne apparatuur welke nodig was om de ketel goed af te stellen. Tevens bracht hij nog even een offerte uit voor het ophangen van een radiator, fijn. Wij gaan zeer waarschijnlijk een onderhoudscontract bij hem afsluiten. Peter Roos lost je CV probleem op voor een schappelijke prijs, daar komt het op neer.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Limmen
    Beoordeeld op 27 jan 2010
    Levering + installatie Remeha Calenta 28C CW4 door ERKEND INSTALLATEUR
    Wij zijn erg tevreden met de snelle en goede service van deze vakman. De communicatie verliep duidelijk en de klus is netjes uitgevoerd. Geen verrassingen achteraf. Het jaarlijkse onderhoud willen wij ook door Peter gedaan hebben.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 24 dec 2009
    Radiator plaatsen op zolder, Alphen aan den Rijn
    ZEER KUNDIG, SNEL,GOED ADVIES,BETROUWBAAR,GOEDE MATERIALEN, KORTOM EEN GOEDE VAKMAN OP CV GEBIED
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 23 dec 2009
    Draadloze thermostaat op stadsverwarming
    De heer Roos heeft de opdracht heel erg goed uitgevoerd. Het is een correcte, eerlijke, behulpzame en hardwerkende vakman. De prijs was prima! Tevens heeft de heer Roos enkele lekkages verholpen. In het vervolg zal hem ook voor andere klussen vragen.