Rio rolluiken

Rio rolluiken beoordelingen (46)

• Review door M., Bergen op Zoom
    Beoordeeld op 17 jun 2016
    Vervangen van rolluikband
    Ik kan niet anders dan een 10 geven! Vakmanschap!! Komt afspraak na! Verstaat z'n vak! Ervaar t zelf!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zundert
    Beoordeeld op 27 apr 2016
    2 rolluiken
    Pieter heeft bij ons de rolluiken geplaatst. Hij heeft eerst kosteloos en vrijblijvend de maten opgemeten en daarna een offerte uitgebracht. We zijn heel tevreden met het resultaat. Alles is netjes afgewerkt en het verpakkingsmateriaal heeft hij meegenomen. Daarna heeft hij de rolluiken nog even schoongemaakt. Kortom, uitstekend werk.
  • Review door Elske, Bergen op Zoom
    Beoordeeld op 17 feb 2016
    Wc plaatsen en betegelen
    Pieter is komen kijken en kon daarna al snel aan de slag. Wat waarderen zijn meedenken, precieze werken en hoge arbeidsethos! Wij hebben er een mooi toilet aan overgehouden en hebben de samenwerking met Pieter als zeer prettig ervaren!
  • Review door Annemarie van vliet
    Beoordeeld op 9 jan 2016

Beamer met plafond beugel gedemonteerd , en daarna nieuwe plafondbeugel en beamer gemonteerd. En vervolgens volgens de isf noemen afgesteld

In zeer korte tijd heb ik van Pieter een totaal verzorgde en ontzorgde kwaliteitsoplossing gekregen voor een zeer aantrekkelijk prijsplaatje. Verder werd echt heel netjes en nauwkeurig gewerkt, bijvoorbeeld door met de stofzuiger het gruis op te vangen tijdens het in het beton van het plafond boren, en door achteraf een beschrijving van alle menu-instellingen te mailen zodat in geval deze onverhoopt gewist worden, ik gemakkelijk de gekalibreerde settings kan terugzetten. En grote doos met verpakkingsmateriaal ook meegenomen. Ik kan dus Fixit van harte aanbevelen.
  • Review door joek kruiderink
    Beoordeeld op 27 dec 2015

Onzichtbare speakers gemonteerd incl stucwerk

Zeer goede ervaring met Fixit. Ik had onzichtbare stuc speakers besteld en Fixit heeft deze heel netjes in de muur gemonteerd en met precisie stucwerk afgewerkt. Het stucwerk moest precies 2 mm dik zijn volgens de instructies van de fabrikant van de speakers. Dit heeft fixit perfect en heel glad afgewerkt zodat ik er vervolgens zonder enig schuurwerk overheen kon sausen. Werk is op afgesproken tijdstip, binnen een dag en o.b.v. vooraf gemaakte financiële afspraak afgemaakt. Ik vond het ook prettige mensen om over de vloer te hebben. Wat mij betreft zeker aan te raden.
  • Review door scmp, Zundert
    Beoordeeld op 26 dec 2015
    Laminaat in de woonkamer leggen incl hoge plinten
    Pieter van klusbedrijf fixit, heeft op een zeer nette manier bij mij de laminaat vloer gelegd. En dat op 1e kerstdag! Was keurig op tijd , werkt snel en vakkundig, en houd zich aan de gemaakte afspraken. Ik zou zeggen ga zo door. Mevr Kustermans.