RB Stoffering B.V.

RB Stoffering B.V. beoordelingen (193)

• Review door Albert, Leeuwarden
    Beoordeeld op 15 dec 2020
    Vloer egaliseren: 85 m2
    Prima opgeleverde klus, op korte termijn geregeld, binnen de gevraagde tijd uitgevoerd en daarbij netjes gewerkt! Aanrader!
  • Review door Stephan, Hattem
    Beoordeeld op 30 mei 2020
    Vloer egaliseren: 6 m2
    Prima werk afgeleverd. Wat later dan gepland, maar wist dat door de Whatsapp onderling. Besproken of de egaline i.p.v. 3mm ook 6mm kon worden, werd ter plekke aangepakt, moest wel natuurlijk iets bijbetalen. Keurig de randen afgekit van te voren en zijn medewerker heeft alles klaar gezet. Het helpt hun wel om de vloer van te voren, schoon & netjes te maken voordat ze er zijn, scheelt veel tijd. Goed gedaan, mannen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Steenwijk
    Beoordeeld op 17 apr 2020
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bilthoven
    Beoordeeld op 27 nov 2019
    Vloer egaliseren: 10 m2
    Ze waren wat laat, maar klus snel en goed uitgevoerd. Zeer tevreden. Ik zou ze aanraden
  • Review door Wim, Doorn
    Beoordeeld op 28 okt 2019
    Vloer egaliseren: 35 m2
    Ze hebben een heel mooie egale vloer gelegd. Zeer tevreden. De klus kon heel snel worden uitgevoerd (binnen 2 dagen na offerte begonnen ze). Het enige minpuntje is dat ik ondanks verzoek daartoe nog geen factuur heb ontvangen. Dat had ik wel afgesproken.
  • Review door Jeroen, Dordrecht
    Beoordeeld op 26 sep 2019
    Vloer egaliseren: 80 m2
    Vriendelijk en correct. Kwaliteit goed en prijs ook. Helaas niet de mogelijkheid om grote hoogte verschillen op te vangen, maar dat lag meer aan een niet duidelijke werkomschrijving
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wolfheze
    Beoordeeld op 3 sep 2019