RB Stoffering B.V.

RB Stoffering B.V. beoordelingen (193)

• Review door R.C., Lochem
    Beoordeeld op 31 mrt 2012
    laminaat leggen
    Dit zijn vakmensen , mooi werk afgeleverd ! Dank daarvoor.
  • Review door L., Arnhem
    Beoordeeld op 12 mrt 2012
    Laminaat leggen
    In no time gedaan!
  • Review door Danyel, Schalkhaar
    Beoordeeld op 6 feb 2012
    Laminaat leggen 45m2 en plinten plaatsen
    Het Binnenhuis heeft heel netjes 45 m2 laminaat gelegd op onze bovenverdieping, incl de hoge plinten. Het resultaat is dat ze netjes werken en de boel ook nog schoon opleveren. Prima prijs/kwaliteit verhouding, waarbij afspraken ook netjes nagekomen worden.
  • Review door Piet, Rhoon
    Beoordeeld op 4 feb 2012
    Laminaat vloer leggen. eventueel oude eruit, zie foto's
    Ik ben zeer tevreden over het Binnenhuis, omdat de afspraak niet werd uitgesteld ondanks het zeer slechte weer van vrijdag 3 februari. Mannen moesten wel uit Apeldoorn komen naar Rotterdam. Klus geklaard in 1 dag met 2 man 80 m2 inclusief ondervloer,plinten. Het ligt er perfect in want m,n dochter was zeer content met het resultaat en dan is het ook mooi hoor, want zij legt op elk staartje zout. :-) Ronald en Mick hartstikke bedankt voor de super service en het mooie resultaat. Ik zou Het Binnenhuis aan iedereen aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Groesbeek
    Beoordeeld op 2 feb 2012
    laminaat leggen in 2 slaapkamers
    Goede prijs kwaliteit verhouding. Vloer werd gelegd door aardige jongen die tijdens het werken al veel opruimde. Ik zou het Binnenhuis weer inhuren.
  • Review door Hasan, Veghel
    Beoordeeld op 26 jan 2012
    80m2 laminaat leggen
    Wij hebben in het gehele huis laminaat laten leggen + trap laten stofferen (i.c.m. ondervloer en plinten), Het binnenhuis heeft ons uit vuur geholpen in korte tijd. Wij zijn uitermate tevreden over het resultaat en het vakmanschap van Ronald en zijn collega`s en bevelen hun dan ook van harte aan. De vloer is prachtig gelegd en afgewerkt en we krijgen er veel complimenten over. Ook de samenwerking was erg plezierig. Wij zijn ontzettend blij dat we voor Het binnenhuis gekozen hebben en zullen dat in de toekomst zeker weer doen! Bedankt Ronald en zijn collega`s
  • Review door Cees, Amsterdam
    Beoordeeld op 18 jan 2012
    Laminaat leggen + ondervloer + plakplinten
    Uitstekende laminaatlegger, zeer vriendelijk en ruimt de rotzooi op. Flexibel en zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Aanrader!
  • Review door Jan, Nieuwegein
    Beoordeeld op 6 jan 2012
    laminaat leggen,incl ondervloer
    Prima service,goede prijs kwalitiet verhouding,vriendelijke personen om in huis te hebben,indien er nog iets gelegd moet worden zal ik binnenhuis weer inschakelen.
  • Review door Roel, Utrecht
    Beoordeeld op 2 jan 2012
    Leggen van laminaat + ondervloer + staande plint
    Voor het leveren en leggen van een laminaatvloer in mijn appartement heb ik een aantal aanbieders bezocht. Uiteindelijk heb ik de opdracht ook op Werkspot geplaatst. Het Binnenhuis reageerde snel met een passende offerte en kon de door mij gewenste vloer op korte termijn leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Ik heb de communicatie met Ronald als zeer prettig ervaren. Hij denkt proactief met je mee en komt met alternatieven voor zowel uitvoering als prijs. Zo stelde hij bijvoorbeeld voor om een goedkopere maar kwalitatief gelijkwaardige inloopmat te leggen. Ook tijdens het leggen zelf komt Ronald regelmatig met voorstellen en gaat pas na overleg weer verder met leggen. Uiteindelijk bleek de klus helaas niet in één dag af te ronden omdat hij te weinig plinten bij zich had. Ronald heeft dat goed opgelost door een nieuwe afspraak met mij te maken om alsnog de resterende plinten te plaatsen. Ik ben tevreden over de kwaliteit van zijn werk, volgens vrienden kun je zien dat de vloer professioneel is gelegd. Als laatste: Ronald is een gezellige vent die je met een gerust hart in je huis aan de slag kunt laten gaan.