RamoTechniek

RamoTechniek beoordelingen (45)

• Review door Emiel, Zwolle
    Beoordeeld op 18 nov 2024
    Lichtpunten: Installeren, Repareren, Verplaatsen
    Ramo heeft bij ons de volledige buitenverlichting vervangen en nagelopen en daarnaast een extra groep geplaatst. We zijn ontzettend tevreden over de manier hoe dit gegaan is: Snel reageren, hard werkend, vriendelijk en goed in de communicatie. Kortom een enorme aanrader om deze man te kiezen voor alle klussen die met electra en techniek te maken hebben.
    (Bewerkt op 19 nov 2024)
  • Review door Jesse, Zwolle
    Beoordeeld op 17 nov 2024
    Buiten verlichting: Bestaande vervangen
    Het contact met Ramo verliep heel vlot. Hij kwam meteen dezelfde avond langs om te kijken wat er mis was met onze buitenverlichting. Hij heeft toen al achterhaald wat het probleem was en ervoor gezorgd dat we binnen weer stroom hadden. Diezelfde week heeft hij een hele nieuwe elektriciteitskabel aangelegd waardoor onze buitenverlichting op een nieuwe groep werd aangesloten. Hij heeft snel en vakkundig gewerkt. En heel vriendelijk in de communicatie. Kan hem zeker aanbevelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Kampen
    Beoordeeld op 8 nov 2024
    Gaten boren: 1 gat; Apparatuur ophangen (bijv. TV, speakers), Elekt...
    Vanwege file was hij later maar netjes doorgeven. Helaas ging het boren van het gat niet goed waardoor hij uitkwam in het gedeelte van de buren... tweede keer ging het wel goed. Daarnaast was de afgesproken prijs ineens hoger, niet veel maar toch bijzonder. Verder een fijne en vriendelijke man.

Geachte mevrouw Bojangles, Hartelijk dank voor uw bericht! Wij vinden het jammer dat u niet tevreden bent U heeft aangegeven de gat zo hoog mogelijk wilt hebben en daar had u ook een afvoer water zetten. Daarnaast geeft u ook aan dat de prijs hoger ligt dan afgesproken. Wij hadden 79,65€ afgesproken en ik kwam uit op 82,64€ excl. DUS: Voor extra werkzaamheden heb ik 2,69€ gevraagd. Een camera ophangen, regenkap ophangen, kabels doorvoeren en afkitten. Dus vindt u 2,69€ veel voor de extra werkzaamheden? Toen ik bij u thuis was, was u tevreden, maar ik zie vandaag opeens een reactie van u op Werkspot waaruit blijkt dat u niet eens bent met de werkzaamheden en de prijs! Dit is zeker onterecht! Maar wij willen u als klant zeker tevreden houden! Dus laat ons a.u.b weten hoe wij dit voor u weer goed kunnen maken 😊 Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd Zie foto bijlage Gr RamoTechniek

Reactie aangepast 9 nov 2024
  • Review door Ilonka, Zwolle
    Beoordeeld op 26 okt 2024
    Netwerk kabel: Installeren; Coax vervangen door utp
    Coax kabel vervangen door internetkabel. Klus was vlot gegaan en zeer tevreden met het eindresultaat. De monteur gaat netjes te werk en kijkt me de klant wat de wensen zijn. Zeker een aanrader !
  • Review door Erik-Jan, Zwolle
    Beoordeeld op 25 okt 2024
    Gaten boren: 1 gat; Elektra of kabels aanleggen
    Snel, goed geregeld en verstand van zaken; Ramo heeft me gelijk geholpen het toevoegen van een groep aan de meterkast.
  • Review door Michiel Boes, Genemuiden
    Beoordeeld op 5 okt 2024
    Schakelaars of stopcontacten: Verplaatsen, Een gedeelte nakijken, a...
    Zeer goed. Een vakman die meedenkt, flexibel is en goed communiceert! Hier is de Electra nagekeken, er was veel geprutst, dit heeft hij allemaal verholpen/aangepakt. De service en het meedenken is heel wat waard, en bespaart op de te maken kosten. Kortom, een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 10 sep 2024
    Schakelaars of stopcontacten: 5 stopcontacten; Vervangen
    Ramo heeft opdracht aangenomen en binnen een week ook uitgevoerd. Ondanks mijn opdrachten tussendoor los van wat ik had beschreven heeft hij ze opgepakt. Goed meegedacht. Hij werkt nauwkeurig en wat ook niet onbelangrijk is; hij is vriendelijk!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 29 aug 2024
    Gaten boren: Elektra of kabels aanleggen
    Snelle afhandeling - opdracht uitgevoerd in de zelfde week als plaatsen van opdracht, erg netjes gewerkt en goed meegedacht. Blij met het resultaat. Zeker aan te raden!