Rafa Elektra
Rafa Elektra beoordelingen (89)
Review door Thomas van Oort, Utrecht Beoordeeld op 3 jun 2026Beoordeling: 5 van 5Groepenkast installeren of uitbreiden: 9 groepen; Groepenkast insta...Rafa Elektra heeft een nieuwe meterkast geplaatst ter voorbereiding van een 3 fasen aansluiting. Snelle service, vriendelijk contact, denkt mee en maakt duidelijke afspraken die nagekomen worden. Aanrader!Review door James Zeelenberg, Amsterdam James Zeelenberg, Amsterdam
Beoordeeld op 6 mei 2026Beoordeling: 5 van 5Keuken gereedmaken voor plaatsing: Lichtpunten en schakelaars verpl...Ik ben heel snel geholpen met het voorbereiden van onze keuken, ook vakkundig advies gegeven mbt ons project. Rafa en zijn collega zijn top gozers goede expertise in hun vak!Review door Werkspot-gebruiker uit Harderwijk Werkspot-gebruiker uit Harderwijk
Beoordeeld op 25 apr 2026Beoordeling: 4 van 5Keuken gereedmaken voor plaatsing: Leidingwerk verleggen, Lichtpunt...Rafa kon snel onze klus uitvoeren, wat erg fijn was. En op een paar kleine dingetjes na zoals een aansluiting voor verlichting dat net niet op de juiste plek zat volgens de technische tekening zijn wij tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Ook een foutje van de stukadoor die Rafa had geregeld, is een dag later direct vakkundig opgelost.Review door A. Klinkien, Nieuwegein A. Klinkien, Nieuwegein
Beoordeeld op 28 mrt 2026Beoordeling: 5 van 5Keuken gereedmaken voor plaatsing: Leidingwerk verleggen, Afvoer ve...Rafa is ons zeer snel te hulp gekomen om ons te helpen met het gereed maken van de keuken voor het plaatsen er van. Hij dacht heel goed met ons mee.Review door Monique, Koog aan de Zaan Monique, Koog aan de Zaan
Beoordeeld op 28 feb 2026Beoordeling: 3 van 5Groepenkast installeren of uitbreiden: Extra groep installerenExtra groepen(kast) geplaatst en dat ging supervlot en tegen goede prijs, iets meer dan anderen maar hij was er ook snel. Daarna vroeg ik of de groepen ook doorgetrokken konden worden naar de keuken. Hij kwam met het verhaal dat dat door t plafond moest en het niet over de grond kon ( door de WC en trapkast) en dat dat 1807 euro ging kosten en nog 300 euro stucwerk....hier voelde ik me opgelicht! Uiteindelijk week later door andere partij van Werkspot over de vloer door de WC en trapkast aangelegd incl stopcontacten en materiaal in de keuken voor 450 euro incl BTW en geen schade of stucwerk...Reactie van de vakman:
Dank u voor uw feedback. Omdat u eerder aangaf tevreden te zijn over ons werk en service, vinden wij het des te opmerkelijker om deze reactie te lezen. Bij een tweede bezoek, heeft uw partner bij vertrek nog aangegeven dat zij tevreden was. Over ontevredenheid van uw kant en partner was ons niets bekend, daarom vinden wij uw reactie ongepast. Rafaelektra werkt uitsluitend volgens veiligheidsnormen, vakmanschap en transparantie. Wij hanteren geen misleidende prijzen en verrichten geen werkzaamheden die niet technisch noodzakelijk zijn. Ons advies is gebaseerd op onze professionele beoordeling. In sommige woningen is een alternatieve installatiemethode vereist om de installatie veilig en toekomstbestendig te maken. Dat brengt extra werkzaamheden en daarmee hogere kosten met zich mee. U heeft geen gebruik gemaakt van onze offerte. Dat u uiteindelijk voor een andere aanpak heeft gekozen, respecteren wij. Wij blijven staan voor kwaliteit en eerlijk advies. Mvg R
Reactie geplaatst 13 mrt 2026Review door Stepha, Weesp Stepha, Weesp
Beoordeeld op 15 feb 2026Beoordeling: 5 van 5Keuken gereedmaken voor plaatsing: Lichtpunten en schakelaars verpl...Hij heeft mij ontzettend goed geholpen door snel beschikbaar te zijn, goed werk te leveren en door duidelijke communicatie. Ik zal hem zeker nogmaals vragen voor een klus. Gezelligheid gegarandeerd!Review door Werkspot-gebruiker uit Zaandijk Werkspot-gebruiker uit Zaandijk
Beoordeeld op 30 nov 2025Beoordeling: 4 van 5Review door Jesse van Halteren , Amersfoort Jesse van Halteren , Amersfoort
Beoordeeld op 23 okt 2025Beoordeling: 5 van 5Groepenkast installeren of uitbreiden: 3 groepen; Groepenkast insta...Rafa is een topper. Hij is snel, duidelijk in contact en de klus was met 2a3 uur helemaal gefixt. Simpel gezegd echt top!Review door Sander Poot, Utrecht Sander Poot, Utrecht
Beoordeeld op 19 okt 2025Beoordeling: 5 van 5Elektra aanleggen of repareren: Reparatie; 58 m²Er waren wat problemen met de elektra in mijn nieuwe keuken. Rafa kon heel snel komen kijken en heeft het mooi opgelost voor een goede prijs, en daarnaast ook advies gegeven voor het verbeteren van mijn installatie. Enorme aanrader!Review door Werkspot-gebruiker uit Amsterdam Werkspot-gebruiker uit Amsterdam
Beoordeeld op 27 sep 2025Beoordeling: 5 van 5Keuken gereedmaken voor plaatsing: Lichtpunten en schakelaars verpl...Alles klaargemaakt voor plaatsen nieuwe keuken. O.a. aanpassen meterkast, toevoegen extra groep voor inductie kookplaat en verplaatsen en toevoegen van extra stopcontacten is helemaal naar wens en vakkundig gebeurt. Plezierig persoon, meedenkend en vakkundig. Aanrader!