Peter Verheul Tuinen

Peter Verheul Tuinen beoordelingen (81)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 6 okt 2011
    Kleine tuin 7 x 2,5/3 opknappen
    Peter heeft mijn tuin precies zo uitgevoerd zoals ik het wlde hebben. Ik ben super blij met het resultaat.
  • Review door Nick, Dordrecht
    Beoordeeld op 31 aug 2011
    tuinpad verhogen en waterafvoer aanbrengen
    heeft wat tijd nodig gehad om te starten, kwam met een forsr prijsverhoging die ik net heb geaccepteerd. Werk is uiteindelijk redelijk netjes opgeleverd.
  • Review door Bram, Dordrecht
    Beoordeeld op 14 aug 2011
    Tuinbestrating Dordrecht
    Peter was erg vriendelijk, en heeft onze tuin snel en netjes aangelegd op korte termijn. Hij kwam ook zelf met nog wat goede ideeen. Al met al een vakman!
  • Review door Frank, Barendrecht
    Beoordeeld op 4 aug 2011
    Het bestraten van 66m2 tuin.
    Peter heeft binnen een week onze tuin veranderd in een paradijsje. Hij werkt secuur, maar ook vlot. Hij denkt mee, doet suggesties en is ontzettend flexibel. In de eerste instantie zou hij enkel onze tuin bestraten, maar hij heeft vervolgens ook 2 plantenbakken, gras, 2 bomen en een vijver geplaatst. De vijver was zijn idee en het resultaat spreekt voor zich (zie foto's) Op de valreep heef hij ook nog meegeholpen ons verzakte tuinhuis op te hogen. Wat we erg waarderen is dat peter mee denkt. Hij stelde bijvoorbeeld zelf voor te gaan om planten uit te zoeken. Op die manier kon hij ons ter plekke adviseren. Nog een voorbeeld is dat hij een suggestie heeft gedaan voor een vijverrand die naar zijn idee mooier zou staan dan die wij hadden uitgekozen. Gelukkig maar, want dit is een veel betere keuze. Wat we ook heel erg waarderen is dat Peter heeft geholpen de planten en bomen naar ons huis te vervoeren en de tegels voor de vijverrand voor ons op te halen. Peter is een betrouwbare en bekwame vakman. Hij komt zijn afspraken na en doet er alles aan om zo goed mogelijk werk af te leveren. Wij raden hem dan ook absoluut aan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwijndrecht
    Beoordeeld op 21 dec 2009
    Bamboe verwijderen en sierbestrating uitbreiden
    Peter is een prettig persoon. Hij komt z'n afspraken keurig na en werkt netjes. De opdracht werd nog uitgebreid met rooien en verplaatsen van planten, dus het totaalbedrag is anders dan via werkspot afgesproken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bergschenhoek
    Beoordeeld op 17 nov 2009
    verwijderen taxus
    Heel tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 30 okt 2009
    boom snoeien en houtafval afvoeren
    vriendelijke man, maar wat slordig over afspraken. Verder klaarde hij de klud prima