Niki Boshoff Installatietechniek

Niki Boshoff Installatietechniek beoordelingen (203)

• Review door henri, Amsterdam
    Beoordeeld op 1 dec 2011
    Aansluiten handdoekradiotor in badkamer
    UItstekend uitgevoerd en zelfs nog even de verwarmingsketel nagekeken hoewel dit niet in de opdracht stond.
    (Bewerkt op 3 dec 2011)

Bedankt voor je referentie. Groetjes Nik.

• Review door Mattijs, Beverwijk
    Beoordeeld op 1 dec 2011
    Renovatie project: CV, Water & Gas
    Niki en zijn collega's hebben fantastisch werk geleverd. Zelden kom je mensen tegen die zo voor je klaar staan, meedenken en hun vakmanschap verstaan als Nik en zijn collega Boris. Nik is niet de goedkoopste in mijn overtuiging, maar wel de beste. Niks dan lof. Heerlijk en fijn met ze samen gewerkt. Een echte aanrader. Meer dan het geld waard. Heren reuze bedankt !!!
    (Bewerkt op 3 dec 2011)

Hoi Matthijs, Heb met plezier bij je gewerkt je bent een goede opdrachtgever waarmee ik goed kon overleggen.Ik wens je veel plezier met de nieuwe installatie en de geboorte van jullie kindje. Groetjes Nik.

• Review door Suzan, Amsterdam
    Beoordeeld op 29 nov 2011
    Aanleg complete cv installatie appartement
    Zeer tevreden over het eindresultaat: een warm huis! We zijn goed geadviseerd over het plaatsen van de CV-ketel. Overleg was altijd mogelijk en Nik was zeer flexibel in het plannen van de werkzaamheden.
    (Bewerkt op 3 dec 2011)

Bedankt voor jullie referentie en de mooie opdracht veel geluk in jullie nieuwe huis. Groetjes Nik.

• Review door Werkspot-gebruiker uit Alkmaar
    Beoordeeld op 23 nov 2011
    CV ketel plaatsen, radiator vervangen, lekkage, leidingwerk
    Prima vakwerk, snel goed en voor een goede prijs inclusief levering van alle materialen en afvoer van oude materialen.

Bedankt voor de positieve referentie. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 23 nov 2011
  • Review door Bastiaan, Amsterdam
    Beoordeeld op 2 nov 2011
    Plaatsing CV en gasleiding
    Goede afspraken kunnen maken over welke delen wij zelf zouden doen en welk deel hij zou doen. Zijn deel heeft hij prima uitgevoerd en ons goed geadviseerd over ons deel.

Hoi Sebastiaan, Bedankt voor je reactie alleen die 7 voor flexibiliteit kan ik niet volgen u heeft mij meerdere keren gebeld voor aanvang werkzaamheden met diverse vragen over de waterleidingen,gas enz ik heb u meerdere tips en adviesen gegeven en op de dag van uitvoering heb ik circa 2 uur moeten wachten op diverse materialen die er niet waren die u zou verzorgen dus volgens mij ben ik dan flexibel genoeg.Nou in ieder geval succes met je installatie.... Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 2 nov 2011
  • Review door v., Amsterdam
    Beoordeeld op 17 okt 2011
    vervangen cv ketel
    het werk is keurig uitgevoerd, zoals afgesproken. Ik stel de zorgvuldigheid in het nakomen van afspraken zeer op prijs. Van harte aanbevolen!

Hoi Vibeke, Bedankt voor je reactie alleen jammer van het eindcijfer volgens mij was ik toch 1 van de goedkoopste.Volgende keer beter. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 17 okt 2011
  • Review door Ilona, Amsterdam
    Beoordeeld op 2 okt 2011
    Badkamerrevonatie en CV-ketel vervangen (keuken)
    Nik en zijn team hebben geweldig werk geleverd. De badkamer is nog mooier geworden dan ik had verwacht. Nik was heel flexibel, dus als ik op het laatste moment iets anders wilde, dan maakte hij het anders. Fijn vond ik dat hij altijd mee dacht en me verschillende opties bood om de badkamer in te richten. Ik kon hem altijd bellen met vragen en dat deed ik dan ook vaak. Hij heeft de badkamer ruim binnen de tijd die we ervoor hadden uitgetrokken, waar ik erg blij mee was. Zijn planning was erg goed, waardoor hij binnen deze tijd ook nog mijn cv-ketel in de keuken heeft kunnen vervangen. Kortom; ik kan Nik iedereen aanraden.
    (Bewerkt op 17 okt 2011)

Hoi Ilona, Bedankt voor je positieve berichten hier doen we het voor. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 17 okt 2011
  • Review door Jorrit, Amsterdam
    Beoordeeld op 8 sep 2011
    Nieuwe CV installatie incl. radiatoren, Thermostaat en 3 wastafel
    Nik heeft bij mij een complete cv-installatie aangebracht, 2 wastafels aangesloten en een aan en afvoerpunt gemaakt voor mijn wasmachine. dit alles in een jaren 30 woning op 3 hoog. Beide wastafels zijn voorzien van warm en koud water. Ik ben heel erg tevreden over het eind resultaat, alle radiatoren hangen netjes en zien er goed uit en de installatie zelf werkt zoals als het moet, heel erg prettig. Nik levert super kwaliteit voor een concurrerende prijs, denkt mee en is zeer vriendelijk. Nik is een zeer bekwaam vakman en weet waar hij mee bezig is, nadat het bleek dat een aantal dingen niet mogelijk waren zoals ik ze voor ogen had heeft hij me geholpen met het zoeken naar een alternatieve oplossing. Van alle offertes die ik had aangevraagd was Niki Boshoff Installatietechniek het goedkoopste en heeft top werk geleverd dus wat wil je nog meer.

Hoi Jorrit, Bedankt voor deze positieve reactie hier doe ik het voor.Nog bedankt voor de opdracht en als er wat is kun je altijd bellen. Groetjes Nik

Reactie geplaatst 8 sep 2011
  • Review door John, Alkmaar
    Beoordeeld op 7 sep 2011
    Nieuwe CV ketel leveren en installeren
    Aardige vent, is rustig en werkt snel, en ziet er allemaal goed uit. En dat alles voor een scherpe prijs!

Hoi John, Bedankt voor je snelle reactie en voor de opdracht. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 7 sep 2011
  • Review door Paul, Amsterdam
    Beoordeeld op 7 sep 2011
    HR ketel plaatsen
    Niki is een fijn en rustig persoon. Hij werkt erg netjes en kwam alle afspraken keurig na. De ketel hing erg snel en vooral erg solide. Ik bedoel daarmee dat alle leidingen recht naast elkaar lopen. De hele montage ziet er gewoon erg proffessioneel uit. Dus geen knoeiwerk. Hij weet duidelijk wat hij doet. Verder heb ik geconstateerd dat hij zijn materialen tegen inkoopprijs doorberekend. Hij verdient dus niet ook nog eens extra op de materialen.

Bedankt voor je reactie Paul. Geniet van je nieuwe ketel. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 7 sep 2011