Erik Blom
Totale renovatie van een badkamer.
Hoi Erik, Bedankt voor je top referentie ben daar erg blij mee daar doen we het voor. Groeten Nik.
Reactie geplaatst 4 mei 2015Niki Boshoff Installatietechniek
Reactie geplaatst 4 mei 2015Hoi Fred, Bedankt voor je mooie referentie we hebben met plezier bij u gewerkt de groetjes aan je vrouw en misschien tot de volgende klus. Groetjes Nik.
Reactie geplaatst 4 mei 2015Hoi Heidi, Bedankt voor deze mooie referentie, ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn over het eindresultaat.Veel plezier met jullie badkamer en wellicht tot de volgende klus. Groetjes Nik en Venize.
Reactie geplaatst 26 jun 2014Hoi Thomas en Marleen, Bedankt voor deze mooie referentie ik ben hier zeer blij mij,het is ook nog mijn 2ste referentie.Ik wil jullie veel geluk wensen met jullie nieuwe woning jullie zitten er in ieder geval warmpjes bij.Als er wat is kunnen jullie me altijd bellen. Met vriendelijke groeten Nik.
Reactie geplaatst 7 feb 2014Hoi Jefrey, Ben blij dat je tevreden bent met het resultaat. Groetjes Nik.
Reactie geplaatst 7 feb 2014Hoi Benne, Bedankt voor je mooie referentie ik ben blij dat je zo tevreden bent,veel plezier met je gezin in jullie nieuwe woning. Groetjes Nik.
Reactie geplaatst 7 feb 2014Hoi Fons, Bedankt voor je positieve referentie ik heb met plezier bij je gewerkt ik wil je ook nog bedanken voor de snelle betaling en voor de nominatie voor vakman van het jaar 2. Bedankt en tot de volgende klus.
Reactie geplaatst 23 okt 2013Hoi Marieke, Bedankt voor je positieve reactie heb met plezier bij jullie gewerkt. Vriendelijke groeten Nik.
Reactie geplaatst 6 jun 2013Hoi Petra, Bedankt voor je snelle beoordeling als er wat is kunt u altijd bellen. Groetjes Nik.
Reactie geplaatst 29 mrt 2013