MTJ Installatie Techniek

MTJ Installatie Techniek beoordelingen (130)

• Review door Andre, Rijswijk
    Beoordeeld op 15 jun 2012
    Complete cv installatie
    Hierbij wil ik mijn complimenten geven over het werk dat marchel heeft verricht bij het plaatsen van een complete cv installatie bij mij thuis.Hij was een van de eerste die reageerde op mijn opdracht met een zeer scherpe prijs.Hij is op tijd,flexibel,denkt mee,pragmatisch,werkt hard,betrouwbaar en was ruim op tijd klaar.Ik ben zo tevreden over zijn werk dat ik hem meteen een klus heb aan geboden bij mijn moeder.
  • Review door Arend, Rotterdam
    Beoordeeld op 11 jun 2012
    Radiatoren stadsverwarming vervangen.
    Absolute vakman die Marchel. Denkt erg goed mee, duidelijke offerte van tevoren, komt afspraken keurig op tijd na en houd je tijdens zijn werkzaamheden goed op de hoogte. Gebruikt goed gereedschap, werkt secuur, aanrader! Hij gaf zelfs advies over andere zaken waar bij een nieuwbouwwoning op gelet moet worden. Alleen maar lof over deze man.
  • Review door Hulscher, Nieuwerkerk aan den IJss
    Beoordeeld op 9 jun 2012
    Vervangen twee afsluiters
    Vakman die Marchel! Kwam op tijd met de juiste materialen en heeft de klus netjes uitgevoerd. Alles op de afgesproken tijd en prijs! Aanrader!
  • Review door M., Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 29 mei 2012
    Vervangen CV installatie + mechanische afzuiger
    Perfect afgeleverd werk. Bij de opname was al direct helder wat er moest gaan gebeuren. Helaas bleek de eerste keer de MV-box defect maar deze is bij een 2e bezoek alsnog zonder problemen geplaatst.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 21 mei 2012
    verplaatsen ketel
    MTJ heeft heel vakkundig, snel en netjes onze CV-ketel vervangen. Nadat bleek dat onze oude CV-ketel lek was, kon deze niet meer verplaatst worden. Gelukkig werd dit euvel door Marchel ontdekt en zijn we inmiddels erg blij met onze nieuwe CV
  • Review door Harrie, Rotterdam
    Beoordeeld op 21 mei 2012
    aanleggen CV installatie
    Meedenkend, snel en secuur werk afgeleverd. Ben er heel erg blij mee!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 17 apr 2012
    Den Haag - gesprongen waterleiding repareren
    Ik ben heel erg tevreden over de uitvoering van deze opdracht. Binnen 24 uur geregeld, netjes uitgevoerd. Marcel is heel pragmatisch en snel in bedenken van oplossingen. Complimenten! Dank voor het meedenken met nog wat andere kleine zaken in mijn huis. Ik kan Marcel aan iedereen aanraden!
  • Review door Yvonne, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 16 apr 2012
    aanleg cv + afvoeren gevelkachels
    Wij zijn heel erg tevreden, goede afspraken samenwerking en prijs. Hij is keurig op tijd, neemt ook de tijd om dingen uit te leggen, veel geleerd. Plaatsen van 6 radiatoren , in de kamers ziet er heel mooi uit. Top !!