JuSt PVC Vloeren

JuSt PVC Vloeren beoordelingen (47)

• Review door Fleur, Zeist
    Beoordeeld op 29 aug 2024
    Vloer egaliseren: 92 m²
    Heel dankbaar voor Just! Wij zaten helemaal klem met vloeregalisatie: iemand die last minute de klus weigerde. Just ging meteen in de actiemodus en heeft met spoed wat geregeld. Getuigt ook van enorme flexibiliteit. Fijne communicatie en goede adviezen. Kortom: heel tevreden!! Zou deze persoon zeker aanraden
  • Review door Marco Langhorst, Hilversum
    Beoordeeld op 27 aug 2024
    Vloer leggen: 70 m²; Verlijmde PVC
    Alles liep uitstekend. Afspraken worden nagekomen, advies was goed en het werk is heel netjes gedaan. Ik kan Julian en zijn collega's van harte aanraden.
  • Review door naomi, Kortenhoef
    Beoordeeld op 29 jul 2024
    Vloer leggen: 57 m²; Verlijmde PVC
    Nette mensen, klus goed uitgevoerd. Bedankt julian
  • Review door BvG, Baarn
    Beoordeeld op 30 mei 2024
    Vloer leggen: 80 m²; Verlijmde PVC
    Zeer goede communicatie, op tijd, harde werkers en een mooi resultaat!
  • Review door Rogier, Spaarndam
    Beoordeeld op 20 mei 2024
    Vloer leggen: 50 m²; Verlijmde PVC
    Goede service, kwamen zelfs op zondag om te egaliseren. Fatih is een super snelle kundige en vriendelijke stoffeerder. Aanrader👍
  • Review door Pieter Postma, Baarn
    Beoordeeld op 15 apr 2024
    Vloer egaliseren: 50 m²
    Egaliseren en twee dagen later PVC lijmen. Netjes op tijd en keurig gewerkt. Blij mee. Leuk team.
  • Review door Monique, Amsterdam
    Beoordeeld op 22 mrt 2024
    Vloer leggen: 50 m²; Verlijmde PVC
    Ben erg tevreden over JuSt Timmerwerken! Alle communicatie via Whatsapp en indien nodig via telefoon verliep prima. JuSt reageert erg snel en is duidelijk in zijn antwoorden. De PVC plakvloer is prachtig geworden. Mooi gelegd en afgewerkt voor een goede prijs. Kan JuSt zeker aanraden. Indien ik nog klussen heb zal ik zeker aan ze denken.
  • Review door Astrid, Hilversum
    Beoordeeld op 19 mrt 2024
    Vloer leggen: 50 m²; Verlijmde PVC
    Hele mooie pvc vloer gelijmd, ziet er super strak uit. Goede en snelle communicatie en heel flexibel.
  • Review door Steven Boere, Amstelveen
    Beoordeeld op 14 mrt 2024
    Vloer leggen: 40 m² Visgraat
    Contact was zeer goed, hetzelfde als de werkzaamheden die geleverd zijn! Aanrader om met de mannen samen te werken!