Hoven dak-en vastgoedbeheer

Hoven dak-en vastgoedbeheer beoordelingen (30)

• Review door Anne Stijnen, Beek, Limburg
    Beoordeeld op 22 okt 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Dak installeren op een nieuwe construc...
    Dennis en zijn team hebben top werk geleverd! Ik wilde op korte termijn een plat dak dicht hebben. In overleg met Dennis hebben we besproken hoe de constructie gebouwd moest worden, en daarna hebben de heren alles gelegd, gebrand en afgewerkt, het eindresultaat is top en Dennis dacht overal over mee. Ik kon altijd bellen met vragen, ook tijdens het zelf maken van de constructie, zodat alles goed zou verlopen. Eenmaal begonnen zijn ze niet de beroerdste om lange dagen te draaien om het af te kunnen krijgen, ondanks de lange rit terug vanuit Zuid-Limburg. Zijn team is vakkundig en ook nog eens gezellig. Dennis is een hardwerkende, jonge ondernemer en gaat op een eerlijke en kwalitatieve manier te werk. Ik zou ze een volgende keer zeker weer opnieuw vragen. Dankjewel heren! 🙏
  • Review door Jannink, Barendrecht
    Beoordeeld op 19 okt 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Dakbedekking vervangen; Plat dak; 30 m²
    Het contact liep erg prettig: snel, voorkomend, betrokken. Dennis is gedreven om de klant tevreden te stellen o.a door alles binnen de afgesproken prijs te houden ondanks een kleine tegenvaller. Laat het schoon achter en bood zelfs aan om het klein beetje vuil dat binnen was gekomen te stofzuigen. Bij nader inzien bleek Dennis zijn collega het werk toch niet correct en volledig te hebben gedaan. Helaas duurt het nu inmiddels zes maanden en is het werk nog steeds niet volledig afgerond. Ik vertrouw erop dat dit alsnog wordt gedaan vooral omdat Dennis van goede wil is, maar het duurt echt te lang.
    (Bewerkt op 29 apr 2026)
  • Review door Frank, Veendam
    Beoordeeld op 8 okt 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Dakrenovatie; Plat dak; 20 m²
    Klus liep anders dan voorzien, Dennis heeft hierin meegedacht en het uitstekend geregeld te hebben. Resultaat was top. Ook zeer netjes achtergelaten mede dank aan vader stagiare/klushulp. Ik kan Dennis van harte aanbevelen!!
  • Review door Otto
    Beoordeeld op 4 okt 2025

Nieuwe dakbedekking

Dennis en zijn collega heb ik gevonden via Werkspot. Na een filtering van de vele reacties had ik 3 bedrijven geselecteerd met welke ik een gesprek heb gehad en kosten-raming. Dennis was met afstand de prettigste aanbieder, alleen al vanwege het feit dat ik de andere (Nederlandse!) aanbieders nauwelijks kon verstaan. Dennis is helder en eerlijk over wat wel en niet kan. Uiteindelijk een prima keus geweest waarin ik totaal ontzorgd ben. Zij hebben goed en zorgvuldig gewerkt en al het afval materiaal weer meegenomen. De eerste stortbuien zijn inmiddels gevallen en alles ziet er niet alleen netjes uit maar blijkt ook goed waterdicht. Een goede keus dus!
  • Review door Mahvash, Uithoorn
    Beoordeeld op 24 sep 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Dakrenovatie; Plat dak; 18 m²
    Ze zijn vakkundig en snel, werken netjes en zijn ze heel vriendlijk. Denis probeert de extra costen te verminderen en in de budget blijven. Bravo.
  • Review door Meike, Breda
    Beoordeeld op 3 sep 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Dakbedekking vervangen; Plat dak; 11 m²
    Dennis is heel gedreven om netjes werk af te leveren tegen goede prijs. Heel flexibel toen we tegenvallers hadden met het weer en het feit dat niks haakse hoeken heeft in ons jaren-30 huis. Aanrader!
    Beoordeeld op 25 aug 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Dak lekkage; Plat dak
    Erg tevreden! Duidelijke communicatie, nette offerte, afspraak goed nagekomen en vakkundig werk geleverd. Alles werd schoon achtergelaten, zelfs de buren zijn tevreden over de geleverde werkzaamheden en hoe weinig overlast ze veroorzaakt hebben. Aanrader!