Hoven dak-en vastgoedbeheer

Hoven dak-en vastgoedbeheer beoordelingen (30)

• Review door Job, Nijmegen
    Beoordeeld op 18 jan 2026
    Dakrenovatie of -vervanging: Dakrenovatie; Plat dak; 60 m²
    Dennis reageerde snel en professioneel op de aanvraag. Erg prettig in de communicatie en een goed hardwerkend team achter zich. Dennis en zijn team hebben goed werk afgeleverd en hebben alles netjes opgeruimd.
  • Review door Brusselman, Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 15 jan 2026
    Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 2 m²; Dak; Reparaties
    Heel snel contact gekregen en de volgende dag is alles heel netjes en vlot gerepareerd. Zeker iemand waar wij in de toekomst ook nog contact mee zullen opnemen. Heel erg bedankt voor de super service!
  • Review door Max, Utrecht
    Beoordeeld op 3 nov 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Dak lekkage; Plat dak
    Dennis heeft met een collega het dak van onze uitbouw opnieuw bedekt. Dit had spoed ivm lekkage en daar speelde hij goed op in. Hij adviseerde ons waar nodig, heeft netjes werk geleverd en is vooral ook een hele prettige kerel.
  • Review door Joke koudenburg, Chaam
    Beoordeeld op 1 nov 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Dakbedekking vervangen; Plat dak; 70 m²
    Goed werk geleverd door Dennis en zijn team. Kon snel reageren op de gevraagde klus. Enthousiaste vakman met goede adviezen voor de uit te voeren klus die kwaliteit levert voor een eerlijke prijs. Komt afspraken na en is ook niet te beroerd om een volgende dag terug te komen voor de laatste afwerking en opruimen werkafval als door de wintertijd het eerder donker wordt. Team werkt efficiënt en netjes. Dak netjes afgewerkt en de werkplek keurig achtergelaten. Met dit dak gelukkig voor jaren weer goed voorbereid op de komende herfst buien. Bedankt voor jullie inzet. Kan Dennis en zijn team van harte aanbevelen!