H. Klarenbeek

H. Klarenbeek beoordelingen (15)

Beoordeeld op 10 dec 2015
    Gipsplaten plaatsen (8m wand + 60m2 plafond)
    Hugo heeft mij prima geholpen met het voorbereidende werk voor de stukadoor. Hugo denkt goed mee over de planning en de oplossingsrichting en werkt door tot het werk af is. Prima vakman!
  • Review door B., Bilthoven
    Beoordeeld op 10 mrt 2015
    Storten betonnen vloer
    Prima, goed werk en komt zijn afspraken na.
  • Review door michel, Bunnik
    Beoordeeld op 3 mrt 2015
    berekenen en plaatsen draagbalk
    Inmiddels is de klus al geklaard door Hugo Klarenbeek. Naast het vakkundig plaatsen van de balk volgens de normen heeft hij ook de achter pui voorzien van fantastisch gemaakte nieuwe houten keuken deur en kozijn en boven liggende latei. Hij neemt geen risico en overlegt alles duidelijk. Geen 9 tot 5 mentaliteit en komt zijn afspraken na. Aan het einde van de klus is alles ook weer netjes opgeruimd. Kort om Hugo heeft veel kennis van zaken en kan bijna alles maken ( laten maken) en plaatsen.
  • Review door Jonas, Driebergen-Rijsenburg
    Beoordeeld op 11 jan 2015
    Voorzetwanden met nissen
    Hugo heeft voor ons de voorzetwanden met nissen zeer netjes gerealiseerd. Een kundige vakman die meer kan dan alleen timmerwerk. Zo heeft hij ook geholpen met het egaliseren van de keukenvloer en heeft hij een groot deel van ons verbouwde huis super strak gestuct.
  • Review door Bart, Zeist
    Beoordeeld op 18 nov 2014
    sleuven frezen voor antislip rubbers
    Hugo is een betrouwbare klusser! Komt zijn afspraken na en is serieus in zijn vak. Wij kunnen Hugo met een gerust hart aanbevelen
  • Review door Ruud, Nieuwegein
    Beoordeeld op 2 feb 2014
    vervangen kunststof kiep schuifpui
    Goed werk geleverd en netjes de afspraken nagekomen. Alle rommel en vrijgekomen materialen netjes opgeruimd en afgevoerd en zelfs binnen nog even geveegd om stof te ruimen. ook wel heel belangrijk, netjes volgens de offerteprijs alles uitgevoerd zonder bijkomende kosten. zeer tevreden over dit bedrijf, en zeker een aanrader.
  • Review door Jouke, Nieuwegein
    Beoordeeld op 2 nov 2013
    Verbouwing wc
    Komt zijn afspraken na Denk mee Weet waar hij het over heeft heeft kennis van zaken Betrouwbaar!