Guus Witteman Klussen

Guus Witteman Klussen beoordelingen (26)

• Review door Lars, Uitgeest
    Beoordeeld op 13 mrt 2014
    slaapkamers behangen
    Guus is een degelijk vakman, heeft prima resultaat geleverd. Hij heeft als bonus meegeholpen met het verwijderen van een wastafel.
  • Review door Klant van Guus Witteman Klussen
    Beoordeeld op 5 feb 2014

Behangen van 1 grote en 2 kleine kamers, schilderen van hal; ophangen van lampen etc.

Betrouwbare vakman. Guus is goed bereikbaar, punctueel, netjes en denkt mee. Hij heeft in 2012 en 2013 diverse klussen (montage, lampen ophangen, behangen, schilderen) naar alle tevredenheid uitgevoerd. Zeer aan te bevelen.
  • Review door A. Breuer
    Beoordeeld op 27 jan 2014

Schilderen van (19) deuren, raamkozijnen en cv-elementen.

Guus is buitengewoon betrouwbaar en zelfstandig. Ik kon hem met een goed gevoel alle schilderwerkzaamheden (deuren / kozijnen binnen etc.) laten uitvoeren zonder erbij te hoeven zijn. De klus is prima uitgevoerd, netjes binnen de tijd en binnen het opgegeven budget. Ik ben rondom tevreden en zal hem ook voor volgende klussen graag weer inschakelen.
  • Review door Greg, Amsterdam
    Beoordeeld op 25 mrt 2013
    Opzetten van een Ikea Pax kast in Amsterdam
    Vriendelijke, rustige vakman. Heeft bij ons 2 klussen uitgevoerd en over beide klussen zijn wij zeer tevreden.
    Beoordeeld op 7 jan 2013
    Fietslift ophangen en kleine klusjes
    Prettige samenwerking met Guus. Hij is betrouwbaar, werkt vlot en denkt mee over oplossingen. Ook is hij goed bereikbaar per mail en telefoon. Prima!
  • Review door Eric, Bussum
    Beoordeeld op 14 sep 2012
    Behangen
    Prima gedaan.
  • Review door Marleen, Amsterdam
    Beoordeeld op 12 sep 2012
    Boekenplanken maken in kast
    Guus heeft prima werk hier gedaan, echt complimenten! Betrouwbare man, werkt snel, efficient, heeft al z'n gereedschap mee (en moest dus soms wel 3x de trappen op en af om ze te halen) en heeft de klus snel en goed gedaan. Uiteindelijk hadden we nog meer kleinere klusjes voor hem die de ook prima heeft afgeleverd. Tot de volgende keer Guus, ik bel je zeker weer voor een opdracht! ps. inderdaad allemaal hoge cijfers, maar hij is ook goed!
  • Review door jeannet, Amsterdam
    Beoordeeld op 9 jun 2012
    Beoordeeld op 7 apr 2012
    Hoogslaper maken
    Guus heeft voor ons onder andere een mooie hoogslaper gebouwd. Dit heeft hij met vakmanschap gedaan. Hij was snel beschikbaar en dacht op een prettige manier met ons mee. Daarnaast is het een erg betrouwbare en vriendelijke man.
  • Review door Michiel, Amsterdam
    Beoordeeld op 8 mrt 2012
    Scheidingswand met deuren, Amsterdam
    Guus heeft een mooie net afgewerkte scheidingswand geplaatst. We zijn erg tevreden.