Groenvliet

Groenvliet beoordelingen (124)

• Review door DA, Voorhout
    Beoordeeld op 15 apr 2013
    Boom kappen, wortel verwijderen
    Vriendelijke man, werkte netjes en snel. Helaas hebben we naderhand 3 keer om een offerte moeten vragen voor een vervolgopdracht die tot op heden nog niet is verstuurd.
  • Review door Eric, Naarden
    Beoordeeld op 14 apr 2013
    appelboom snoeien
    Peter heeft me uitstekend geholpen met het snoeien van een appelboom. De boom ziet er weer prima uit en alles is netjes afgevoerd. Ik heb zelfs minder betaald dan vooraf opgegeven. De volgende keer weet ik wie ik bel.
  • Review door Martin, Vijfhuizen
    Beoordeeld op 13 apr 2013
    2 keer verwijderen en 1 keer snoeien
    Prima positieve ervaring met Peter van Vliet, denkt mee, doet extra werk als het gevraagde eenvoudiger wordt dan gedacht. Komt afspraken snel na, werkt snel en netjes, laat alles opgeruimd achter. Zal zeker vaker gebruik maken van zijn diensten.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiderdorp
    Beoordeeld op 11 apr 2013
    Boom afzagen en uitfrezen
    Zeer te vreden over het resultaat. Hoewel een lastiger klus dan gedacht toch snel en doeltreffend verricht!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Poeldijk
    Beoordeeld op 2 apr 2013
    Boomstronk verwijderen
    Goed contact, snelle afspraak. Werk voordelig en deskundig uitgevoerd! Bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bodegraven
    Beoordeeld op 1 apr 2013
    Verwijderen boomstronken
    Snelle reacte voor een goede prijs. Heeft werk keurig uitgevoerd en was vriendelijk.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Castricum
    Beoordeeld op 1 apr 2013
    Coniferenhaag compleet verwijderen
    Heel goede ervaring met Groenvliet. Hard en netjes gewerkt. Komt afspraken na en is zeker niet te duur. Bij een evt. volgende klus zou ik hem zeker weer vragen een prijs te maken. Kortom: echt een aanrader!
    (Bewerkt op 7 jun 2025)
  • Review door C., Amersfoort
    Beoordeeld op 30 mrt 2013
    uitfrezen stomp restant eikenboom
    De klus, het uitfrezen van twee eiken stronken, is conform afspraak uitgevoerd. Wij zijn er helemaal blij mee.
  • Review door Linda, Aalsmeer
    Beoordeeld op 29 mrt 2013
    Boomstronk verwijderen achtertuin rijtjeshuis
    Peter ging de vlgd dag al aan de slag bij ons, nadat hij andere klussen had gedaan. Binnen korte tijd had hij de boomstronk verwijderd! De tuin werd keurig schoon geblazen. Vriendelijke vakman!