Groenvliet

Eén woord: UITSTEKEND!
  • Review door olivier, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 8 mrt 2012
    snoeien 2 zuileiken
    Prima service, vakwerk afgeleverd, bomen mooi gesnoeid.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 7 mrt 2012
    Verzakte schutting
    Schutting snel en erg netjes gemaakt tegen een mooie prijs.
  • Review door Henk, Amstelveen
    Beoordeeld op 6 mrt 2012
    treurwilg snoeien
    In februari heeft Peter van het bedrijf Groenvliet bij ons de treurwilg gesnoeid. Prima gedaan. Hij schenkt vooral veel aandacht aan VEILIGHEID. Dit omdat er nogal wat kinderen in onze straat speelden. Dat is echt keurig en geeft een goed gevoel. De boom is goed gesnoeid en het snoeiafval netjes opgeruimd. Helemaal prima. Voor een volgende keer zou ik hem meteen weer bellen
  • Review door Hgj, Alkmaar
    Beoordeeld op 18 feb 2012
    Snoeien boom
    Ook bij ons heeft Peter van der Vliet uitstekend werk verricht door een boom, die op een moeilijke plek staat, keurig te toppen en tot hanteerbare proporties terug te snoeien. Alle afval keurig meegenomen en zoveel mogelijk alle zaagsel verwijdert. Deze rustige vakbekwame vriendelijke "reus" kunnen wij van harte aanbevelen.
  • Review door Ralph, Alkmaar
    Beoordeeld op 17 feb 2012
    Krulwilg kappen
    Wij waren nogal lastig met de planning, dat was geen probleem, waarvoor dank. De boom in onze tuin was groter dan verwacht, hij is het 'gevecht' met de boom aangegaan en heeft hem keurig neergelegd. Ook onze wens om delen van de boom te gebruiken in de tuin heeft hij goed aangepakt. Ik heb geen bomen meer in m'n tuin maar ik zou deze meneer zo weer inhuren.
  • Review door Wim, Volendam
    Beoordeeld op 10 feb 2012
    2 Metasequia's snoeien
    Afspraak was snel gemaakt en werd prompt op rijd uitgevoerd. Snoeiwerk (ingewikkeld want 8 meter hoog) werd zeer professioneel uitgevoerd. Peter heeft duidelijk verstand van snoeien en kon alle grote delen met de juiste valhoek, dus zonder schade aan de rest van de tuin, naar beneden laten vallen. Zeer tevreden dus.
  • Review door karel, Hoofddorp
    Beoordeeld op 21 jan 2012
    Herbestraten voortuin
    24/7/2012 UPDATE: HELAAS KWAM PETER ONDANKS VOORUITBETALING IN MEI NOOIT MEER OPDAGEN OM DE LAATSTE WERKZAAMHEDEN UIT TE VOEREN. VELE VEL ETELEFOONTJES SMS VERDER WAARBIJ IK VRIENDELIJK BLEEF. NU HELAAS MAAK IK MIJN DREIGEMENT RICHTING PETER WAAR OM DEZE BOODSCHAP TE PLAATSEN. JAMMER ZO EEN GOED BEGIN EN ZO EEN SLECHT EINDE. KAN HEM DAARDOOR HELAAS AAN NIEMAND MEER AANBEVELEN!!!!!!
    (Bewerkt op 3 okt 2012)

Helaas is dit door een communicatie fout niet goed verlopen. Ik geprobeerd om de dienstverlening te hervatten conform afspraak. Maar dit is niet gelukt. Inmiddels het reeds betaalde bedrag terug betaald.

Reactie geplaatst 3 okt 2012